Naar boven
Etat Libre d'Orange

Etat Libre D'Orange - True Lust - 100 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

True Lust van Etat Libre d'Orange, een mix van Putain des Palaces en Dangerous Complicity, een samensmelting van verleiding en dreiging. Wanneer de Putain des Palaces opgaat in Dangeour Complicity is de relatie geboren. Een huwelijk van mysterie, een ongebruikelijk samensmelting van het hart, de geest en het lichaam.Etat Libre d'Orange heeft het beste genomen van de twee prachtige parfumformules door het combineren van de expliciete verleidingskracht van roos, viooltjes en poeders, met de impliciete dreigingen van rum en patchouli.

Wat blijkt uit deze duistere fusie van verleiding en gevaar, dreiging en passie, is een zoete en schokkende dwaasheid. Ze neemt een slok van haar rum door haar roze-rode lippen en vraagt ​​zich af wat voor beest ze vanavond moeten aanbidden, welke harten ze vanavond wil gaan breken. Ze is Rimbaud's schoonheidsideaal, en de man die haar in zijn areme neemt, kan haar wel verbitterd vinden, maar het verlangen overwint de angst. Ze verblindt hem met de ultra-violette straling van haar ogen en hij kan niet ontsnappen, door lust in de ogen van de toeschouwer.

True Lust van Etat Libre d'Orange bevat de volgende geurnoten:
rum, gember, steeg absolute, violet, kokos, osmanthus absolute, lelietje van dalen, jasmijn, ylang ylang, mandarijn, rijst poeder, amber, leder, dier notities en sandelhout.

Gebruiksadvies

Spray True Lust van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Perfume is dead, long live perfume! De revolutie in de parfumwereld heeft een naam: Etat Libre d’Orange. Bij dit jonge parfummerk uit hartje Parijs krijgen de beste parfumeurs de vrije hand om hun creativiteit de vrije loop te laten en originele, uitdagende geuren te ontwikkelen. Hier vind je geuren die je nergens anders tegenkomt, die je verrassen en verleiden.