Naar boven
Etat Libre d'Orange

Etat Libre D'Orange - Cologne - 100 ml

Levertijd:
Tijdelijk uit voorraad, binnenkort weer leverbaar
€ 100,00 € 45,00
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Delen

Beschrijving

Cologne is een nieuwe interpretatie van de klassieke cologne, gecreëerd door Alexandra Kosinski voor Etat Libre d'Orange. Cologne is een toegankelijke introductie bij de sensuele geurcollectie van Etat Libre d'Orange. Cologne is een veelzijdige geur die je lichaam omhult met een vlaag van vreugde en frisheid. De geur is zoals je wilt als hij moet zijn, en je zet hem naar je eigen hand. Cologne is een geur voor iedereen vanwege zijn frisheid en draagbaarheid, je kunt hem overal op en bij dragen, waar je ook bent en met wie je ook bent!

Cologne van Etat Libre d'Orange bevat de volgende geurnoten:
Bloedsinaasappel, oranjebloesem, bergamot, jasmijn, muskus, leer.

Gebruiksadvies

Spray Cologne van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Perfume is dead, long live perfume! De revolutie in de parfumwereld heeft een naam: Etat Libre d’Orange. Bij dit jonge parfummerk uit hartje Parijs krijgen de beste parfumeurs de vrije hand om hun creativiteit de vrije loop te laten en originele, uitdagende geuren te ontwikkelen. Hier vind je geuren die je nergens anders tegenkomt, die je verrassen en verleiden.