Naar boven
Etat Libre d'Orange

Etat Libre D'Orange - Eau de Protection - 50 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Eau de Protection is een geur, gecreëerd door Rossy de Palma voor Etat Libre d’Orange. Deze magische geur is een fantasie van rozen, armen vol rozen, rode rozen en rozen zo zoet als snoep. Maar pas op voor de dorens! Een fantasie vol ongeduld en verlangen. Het geeft een waarschuwing en een uitnodiging tegelijkertijd, een belofte en een dreigement ineen. Het is de geur van het toevluchtsoord op het slagveld van de liefde.

Eau de Protection van Etat Libre d'Orange bevat de volgende geurnoten:
Gember, zwarte peper uit Madagaskar, bergamot, Bulgaarse roos, jasmijn, benzoë, patchoeli, wierook en cacao.

Gebruiksadvies

Spray Eau de Protection van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Perfume is dead, long live perfume! De revolutie in de parfumwereld heeft een naam: Etat Libre d’Orange. Bij dit jonge parfummerk uit hartje Parijs krijgen de beste parfumeurs de vrije hand om hun creativiteit de vrije loop te laten en originele, uitdagende geuren te ontwikkelen. Hier vind je geuren die je nergens anders tegenkomt, die je verrassen en verleiden.