Naar boven
Etat Libre d'Orange

Noël au Balcon - 50 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Noël au Balcon is een geur, gecreëerd door Antoine Maisondieu voor Etat Libre d’Orange. Ze is het perfecte cadeau, overdadig verpakt in sinasappel en vanille. Maar het echte genot zit onder de verpakking als muskus en patchoeli, gekruid met kaneel tevoorschijn komt. Is het iets wat je altijd al wilde hebben, of is het een complete verrassing? Hoe dan ook, haar aanwezigheid doet je weer geloven in de kerstman…

Noël au Balcon van Etat Libre d'Orange bevat de volgende geurnoten:
Mandarijn, vanille, honing, sinasappel bloesem, abrikoos, rode peper, patchoeli, muskus, cistus, kaneel en juffertje-in-het-groen.

Gebruiksadvies

Spray Noël au Balcon van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Perfume is dead, long live perfume! De revolutie in de parfumwereld heeft een naam: Etat Libre d’Orange. Bij dit jonge parfummerk uit hartje Parijs krijgen de beste parfumeurs de vrije hand om hun creativiteit de vrije loop te laten en originele, uitdagende geuren te ontwikkelen. Hier vind je geuren die je nergens anders tegenkomt, die je verrassen en verleiden.