Naar boven
Etat Libre d'Orange

Etat Libre D'Orange - Don't Get Me Wrong Baby - 50 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

De kunst van de "American kiss" wordt onthuld in Don't get me wrong baby van Etat Libre d'Orange op geurakkoorden van amber, amandel, suikerriet en mashmallow. De warme ruwheid van haar tong, de sensatie van het over elkaar heen bewegen, de man zal alles weten wat er over haar valt te ontdekken. De teaser eindigt fluisterend: "Begrijp me niet verkeerd schatje, ik slik niet".

Don't Get Me Wrong Baby van Etat Libre d'Orange bevat de volgende geurnoten:
Jasmijn, lelietje van dalen, oranjebloesem, amber, patchoulie, cacao, musk, marshmallow.

Gebruiksadvies

Spray Don't Get Me Wrong Baby van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Perfume is dead, long live perfume! De revolutie in de parfumwereld heeft een naam: Etat Libre d’Orange. Bij dit jonge parfummerk uit hartje Parijs krijgen de beste parfumeurs de vrije hand om hun creativiteit de vrije loop te laten en originele, uitdagende geuren te ontwikkelen. Hier vind je geuren die je nergens anders tegenkomt, die je verrassen en verleiden.