Naar boven
Etat Libre d'Orange

Etat Libre D'Orange - Antihéros - 50 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

« Take me as I am » lijkt deze fake Mr. Everybody te zeggen. Een anti-held liegt nooit over wie hij is, vandaar de ogenschijnlijke eenvoud van deze hedonistische en zonovergoten creatie, volledig gecentreerd op lavendelbloem. Deze held van het dagelijks leven vecht tegen gewone veldslagen op zijn werk, thuis, zonder dat hij iets te serieus neemt. Zijn aangeboren bescheidenheid is buitengewoon aantrekkelijk en hij weet het. Hij cultiveert zijn imperfecties met humor en met natuurlijke onconventionele elegantie. Met zijn warrige haar en uiterlijk valt deze enigszins onverwachte superman op en zelf kan hij dit nog steeds niet geloven - daarom houden we van hem.

Antihéros van Etat Libre d'Orange bevat de volgende geurnoten: 
Lavendel, musk en cederhout

Gebruiksadvies

Spray Antihéros van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.

Over het merk

Perfume is dead, long live perfume! De revolutie in de parfumwereld heeft een naam: Etat Libre d’Orange. Bij dit jonge parfummerk uit hartje Parijs krijgen de beste parfumeurs de vrije hand om hun creativiteit de vrije loop te laten en originele, uitdagende geuren te ontwikkelen. Hier vind je geuren die je nergens anders tegenkomt, die je verrassen en verleiden.