Naar boven
Etat Libre d'Orange

Etat Libre D'Orange - Bijou Romantique - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Bijou Romantique van Etat Libre d’Orange met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Bijou Romantique is een geur, gecreëerd door Mathilde Bijaoui voor Etat Libre d’Orange. Dit is het portret van een dame. In de vorm van een camee, waarin met het fragiele profiel, het dromerige beeld van een witgloeiende schoonheid te zien is. Een bevlogen kunstenaar heeft de ideale vrouw in reliëf uitgesneden uit wat ooit een schelp was. Net als een sieraad…

Bijou Romantique van Etat Libre d'Orange bevat de volgende geurnoten:
Bergamot & Italiaanse citroen, roze bes, ylang-ylang, salie, Toscaanse iris, kokos, Haïtiaanse vetiver, benzoë en vanille.

Gebruiksadvies

Spray Bijou Romantique van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.