Naar boven
Etat Libre d'Orange

Etat Libre D'Orange - Dangerous Complicity - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Dangerous Complicity van Etat Libre d’Orange met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Ervaar de rauwheid van de verleiding met de Etat Libre d'Orange Dangerous Complicity Eau de Parfum, een geur die de herinnering aan een aanraking oproept. Geïnspireerd op het verhaal van Adam en Eva, waarvan de medeplichtigheid gevaarlijk werd wanneer Adam van de appel zou eten. Deze eau de parfum vertelt het verhaal van de verloren onschuld en de komst van zinnelijk energie. Het is een parfum van bevrijding, een sensuele partner-in-crime en een geluidloze lokroep tussen geur en huid.

De geur Dangerous Complicity is gecreëerd door Violaine Collas voor Etat Libre d’Orange. Gimme Danger Little Stranger... Iedere medeplichtigheid vereist totale bezieling van iets dat verder gaat dan verlangen en een verbintenis. Een geur die de taal van de huid spreekt. Om je te herinneren aan wat je hebt, wat je had en wat je zou kunnen hebben gehad. Zodat wanneer de intimiteit voorbij is, de geur achterblijft als herinnering van de aanraking.

Topnoten: rum, gember, kokos, bes
Hartnoten: calamus essence, osmanthus absolute, Egyptische jasmijn absolute, ylang ylang essence
Basisnoten: lorenox, patchoeli essence, leer, sandelhout, kasjmierhout

Gebruiksadvies

Spray Dangerous Complicity van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.