Naar boven
Etat Libre d'Orange

Cologne - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Cologne van Etat Libre d’Orange met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen

Cologne is een nieuwe interpretatie van de klassieke cologne, gecreëerd door Alexandra Kosinski voor Etat Libre d'Orange. Cologne is een toegankelijke introductie bij de sensuele geurcollectie van Etat Libre d'Orange. Cologne is een veelzijdige geur die je lichaam omhult met een vlaag van vreugde en frisheid. De geur is zoals je wilt als hij moet zijn, en je zet hem naar je eigen hand. Cologne is een geur voor iedereen vanwege zijn frisheid en draagbaarheid, je kunt hem overal op en bij dragen, waar je ook bent en met wie je ook bent!

Cologne van Etat Libre d'Orange bevat de volgende geurnoten:
Bloedsinaasappel, oranjebloesem, bergamot, jasmijn, muskus, leer.

Gebruiksadvies

Spray Cologne van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.