Naar boven
Etat Libre d'Orange

Etat Libre D'Orange - Eau de Protection - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Eau de Protection van Etat Libre d’Orange met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Eau de Protection is een geur, gecreëerd door Rossy de Palma voor Etat Libre d’Orange. Deze magische geur is een fantasie van rozen, armen vol rozen, rode rozen en rozen zo zoet als snoep. Maar pas op voor de dorens! Een fantasie vol ongeduld en verlangen. Het geeft een waarschuwing en een uitnodiging tegelijkertijd, een belofte en een dreigement ineen. Het is de geur van het toevluchtsoord op het slagveld van de liefde.

Eau de Protection van Etat Libre d'Orange bevat de volgende geurnoten:
Gember, zwarte peper uit Madagaskar, bergamot, Bulgaarse roos, jasmijn, benzoë, patchoeli, wierook en cacao.

Gebruiksadvies

Spray Eau de Protection van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.