Naar boven
Etat Libre d'Orange

Etat Libre D'Orange - Je Suis un Homme - 2 ml

Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Sample size
Delen

Beschrijving

Try before you buy! Probeer nu Je Suis un Homme van Etat Libre d’Orange met de Sample Service van COSMANIA!
De samples worden over het algemeen door ons handmatig afgevuld in een mini-verstuiver. Omdat de geur niet meer in de originele verpakking zit, raden we aan de samples binnen 6 maanden na bestelling te gebruiken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om al onze geuren in onze winkel in Amsterdam te ontdekken! Het is helaas niet mogelijk om meerdere samples van 1 specifieke geur te bestellen.

Je Suis un Homme is gecreëerd door Antoine Lie voor Etat Libre d’Orange. Dit is de geur die Napoleon zou hebben gebruikt, geïnspireerd op zijn favoriete cologne. Citrus en bergamot sporen aan tot de aanval, berkenhout en cognac roepen de geur op van het leer van zadels en rijlaarzen. Energiek en mannelijk, deze geur is bedoeld voor de man – of de vrouw - die klaar is voor de aanval…

Je Suis un Homme van Etat Libre d'Orange bevat de volgende geurnoten:
Bergamot, sinasappel, citroen, mirte, kaneel, kruidnagel, cognac, leer, patchoeli, noten die je je instinct laten volgen!

Gebruiksadvies

Spray Je Suis un Homme van Etat Libre d'Orange aan de binnenkant van je polsen, in je hals, achter je oor of aan de binnenkant van je elleboog. Dit zijn namelijk de warmste plekken van je lichaam. De geur reageert op de warmte van je lichaam en zorgt ervoor dat je de parfum blijft ruiken.

Je kunt de parfum ook in je haar sprayen, zodat je de geur bij je bewegingen nog een beetje ruikt. Zorg wel voor voldoende afstand, omdat de geur alcohol bevat dat je haar lichtelijk kan uitdrogen.