Naar boven
Milu

Jeju Pure Konjac Sponge - 1 st

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Nieuw bij COSMANIA: De Jeju Pure Konjac Sponge van Milu! Deze huidvriendelijke beautytool is gemaakt van 100% natuurlijke en plantaardige Konjac vezels en 100% natuurlijke cellulose plantvezels.

De Konjac-wortel (Konnyaku) werd in Azië ontdekt en wordt al meer dan 1.500 jaar gebruikt als hulpmiddel in geneesmiddelen, voedingsvezels en beauty. Vanwege de gezondheidsvoordelen, zachte textuur en reinigende eigenschappen is de Konjac-spons de perfecte aanvulling op uw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Deze spons met of zonder een reiniger worden gebruikt.

De Jeju Pure Konjac Sponge van Milu is vriendelijk voor uw huid en het milieu! Het is kleur- en additievrij, pH-neutraal en bezit 100% natuurlijke plantaardige en plantaardige vezels.

Gebruiksadvies

Voor gebruik de Jeju Pure Konjac Sponge 1-2 minuten in warm water volledig weken, tot de spons zacht is. Masseer zachtjes je gezicht en decollete in een cirkelvormige beweging. Begin met reinigen met de afgeronde kant van de spons en ga verder met de platte kant, gebruik de met cellulose bestrooide zijde om te scrubben. Na gebruik goed afspoelen en overtollig water uitknijpen (niet wringen of draaien). Hang op om te drogen op een luchtige en droge plaats. Milu-tip: je kunt de spons steriliseren door hem gedurende 2-3 minuten in kokend water te plaatsen (maximaal een keer per week).

Werkstoffen

De Jeju Pure Konjac Sponge van Milu is gemaakt van 100% natuurlijke en plantaardige Konjac-vezels en 100% natuurlijke cellulose-plantvezels.