Naar boven
Inglot

AMC Under Eye Corrective Illuminator 53 - 2.5 gr

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
53
Delen

Beschrijving

De AMC Under Eye Corrective Illuminator is een verhelderende, multifunctionele concealer die, dankzij een uniek parelextract, direct helderheid aan de oogcontouren geeft om vermoeidheid te verhullen. Deze illuminator van Inglot verbergt donkere kringen en verkleuring onder de ogen en vormt een prachtige basis op de huid voor make-up. Tegelijkertijd wordt de huid verzacht en gehydrateerd.

Gebruiksadvies

Gebruik de Inglot AMC Under Eye Corrective Illuminator rechtstreeks op de huid, over de Inglot Under makeup Base of willekeurige Inglot Foundation. Afhankelijk van het gewenste resultaat, blend het product met penseel 22T of 4SS, zodat de illuminator mooi samensmelt met de huid.

Over het merk

De kleuren van Inglot make-up knallen je tegemoet en het zijn er zoveel dat er zeker wat voor je bij zit! Daarbij ben je verzekerd dat de kleurpigmenten via high-tech methoden omgetoverd zijn tot toegankelijk geprijsde top make-up. Eén van de kroonjuwelen van Inglot is het Freedom System. Hiermee kun je heel gemakkelijk je eigen kleurenpallet samenstellen met jouw favoriete kleuren. Je kunt de verschillende paletten helemaal naar wens vullen met onder andere eyeshadows, blushes, powders en concealers. Het andere paradepaardje is de revolutionaire en unieke O2M nagellak, die zuurstof en water doorlaat. Hierdoor verkleuren je nagels niet en blijft hun conditie intact. Inglot make-up brings out the brightest version of you!