Naar boven
SachaJuan

SachaJuan Hair Powder

Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen

Beschrijving

Maak kennis met het nieuwste product van SachaJuan: de Hair Powder! Deze gewichtsloze poeder maakt je haar voller in een handomdraai. Creëer textuur en langdurig volume zonder het haar te verzwaren. De poeder is droog en onzichtbaar. Kan gebruikt worden op alle haartypes en op elke haarkleur. Krijg die 'effortless look' in slechts enkele seconden!

Gebruiksadvies

SachaJuan's Hair Powder kan worden gebruikt vanaf de wortel tot de punten voor volume en lift! Voor scheiding en textuur in de lengten toepassen.

Werkstoffen

De ingrediënten in de Hair Powder van SachaJuan zijn: Silica, VP/VA Copolymer.

Over het merk

Het professionele haarverzorgingsmerk SachaJuan wordt gedreven door de schoonheid van eenvoud. Sacha Mitic en Juan Rosenlind, twee celebrity kappers met een internationaal trackrecord, zijn het brein achter het Zweedse SachaJuan. Ze lanceerden hun haircare assortiment omdat haarverzorging volgens hen te ingewikkeld begon te worden. Wat de producten doen, spreekt voor zich en ze vermijden holle claims. Ze gebruiken alleen ingrediënten die ze nodig hebben; niets meer niets minder. Hun producten zijn gebaseerd op de ‘Ocean Silk Technologie’ waarin eiwitten en mineralen van zee-algen hun werk doen. SachaJuan combineert stijl met effectiviteit, en vorm met functie, voor gezond en glanzend haar!