DIY make-up

DIY make-up

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij het make-uppen? Vanaf nu introduceert COSMANIA regelmatig nieuwe make-up looks die je heel gemakkelijk zelf kunt creëren! Wil jij de herfstlook van deze face chart zelf proberen? Volg dan onderstaande stappen en jij begint in stijl je dag!

#2 Je begint met #2 (Inglot Freedom System Eyeshadow #06) een prachtige goudkleur. Breng deze aan op je gehele bewegende ooglid.
Tip: Probeer meer te deppen dan te wrijven. Dit zorgt ervoor dat de pigmenten nog beter uitkomen!!

#3 Dan ga je door met nummer 3 (Inglot Freedom System Rainbow Eyeshadow #114). Van deze handige drie kleuren eyeshadow gebruik je de twee donkerste kleuren. Je begint met de middelste kleur en brengt die aan op je arcadeboog. Je begint aan de buitenkant van het oog en daarna ga je met een ruitenwisser beweging naar de binnenkant van het oog. Hetzelfde doe je daarna ook met de donkerste kleur van je paarse rainbow eyeshadow.

Let wel op, de donkerste kleur paars breng je minder ver naar de binnenkant van het oog aan dan de lichtere eyeshadow kleuren.

#4 Hierna ga je verder met #4 (Inglot Freedom System Eyeshadow #494). Deze diepe paarse kleur breng je aan op de buitenkant van je oog op de arcadeboog met dezelfde techniek als bij nummer 2 en 3. Ook breng je de oogschaduw aan op de wimperrand van de buitenkant tot halverwege je oog. Vervaag alle kleuren mooi in elkaar met een schone fluffy kwast (Inglot kwast 4SS).

#6 Om je look een statement te geven pak je de Inglot Soft Precision Eyeliner 43, #6) en zet je de bovenste wimperlijn hiermee aan tot halverwege het oog. Vergeet ook niet je waterlijn (witte wimperlijn aan de binnenkant van je oog) mee te nemen voor een extra pop of colour!

#9 Om je look af te maken breng je nog je mascara aan. Gebruik #9 (Inglot Secret Volume Mascara) voor een volume boost!

#7 Om snel een mooie wenkbrauw te maken, gebruik je #7 (Inglot Brow Shaping Pencil #62). Zet je wenkbrauwen hiermee aan en kam daarna met een spooly/wenkbrauw kwast (Inglot kwast 14M) je wenkbrauwen in de gewenste vorm.

#5 Neem #5 (Inglot Freedom System Blush 27) op je (Inglot kwast15BJF) kwast en begin bij de appel van je wang en breng daar de blush aan richting het oor. #8 Als kers op de taart pak je #8 (Inglot lipduo #18) en breng je deze aan op de lippen met je ringvinger.

Je look is nu helemaal af! Geniet ervan!

#1 Met het Freedom System van Inglot kun je heel makkelijk je eigen kleurenpallet samenstellen.

Kom gerust langs op de Herenstraat 19 voor meer tips en tricks!