Nieuw: Slapen 3.0 van This Works!

Nieuw: Slapen 3.0 van This Works!

Slapeloosheid houdt mensen bezig. Iedere maand krijgt Google 1.3 miljoen keer de zoekopdracht ‘kan niet slapen’, zijn er 3 miljoen zoekopdrachten voor ‘slapeloosheid’ en 3.2 miljoen voor ‘slaap’. Op een gemiddelde dag ziet Twitter meer dan 140.000 keer ‘kan niet slapen’, 44.000 keer ‘slapeloosheid’ en 1.75 miljoen tweets waarin ‘slaap’ wordt vermeld. Als het aan This Works ligt is slapeloosheid verleden tijd en kunnen we vanaf nu allemaal heerlijk slapen!

Voor iedereen die ’s nachts een onderbroken en onrustige slaap ervaart lanceert This Works de Sleep Plus+ Pillow Spray. Deze nieuwste aroma-therapeutische oplossing is  een natuurlijke, snelwerkende en zeer doeltreffende oplossing bij slaapproblemen.

Klinisch bewezen
Voordat de spray werd gelanceerd heeft This Works wereldwijd klinische testen uitgevoerd om het ‘slaapvermogen’ en de effectiviteit van deze spray aan te tonen. De resultaten zijn indrukwekkend!
-       89% van de patiënten die voorheen medicatie gebruikten tegen slapeloosheid beveelt deze spray aan in plaats van medicatie.
-       100% van de gebruikers beveelt de Sleep+ Pillow Spray aan aan een vriend.

Hoe werkt het?
De kracht van de bestaande en unieke aroma-therapeutische slaapproducten van This Works is bekend. Om deze kracht nog verder te versterken gebruikt het merk nu de techniek van micro-inkapseling van de geur. Een geavanceerd proces waarbij kleine druppeltjes vloeistof zweven in een groter ultrafijn bolletje. Het doel van deze techniek is om zowel de zuiverheid van de samenstelling te behouden als ervoor te zorgen dat de afgifte van de geur geactiveerd wordt door beweging gedurende de nacht. Elke keer als een onrustige slaper beweegt komt de geur met dezelfde kracht vrij om zo bij te dragen aan een langere en betere nachtrust.

Uiteraard is deze technologie in overeenstemming met de ‘natuurlijke’ ethiek van This Works. Het bolletje van de inkapseling is gemaakt van een combinatie van natuurlijke gommen, waaronder de Senegalese acacia en xanthaangom.

Terwijl de geur van de Sleep Plus+ Pillow Spray dezelfde effectieve combinatie van lavendel, vetiver en kamille is gebleven, is de concentratie verdrievoudigd voor een snelwerkende, doeltreffende ‘diepe’ slaapoplossing! Ook proberen?