This Works en COSMANIA bij EditieNL op RTL4!

This Works en COSMANIA bij EditieNL op RTL4!

Spray jezelf in slaap met de This Works Deep Sleep range. Heb je ze ook gespot bij EditieNL op RTL4? Zelfs de slechtste slaper droomt hiermee heerlijk weg. Als fans van het eerste uur zijn wij, COSMANIA, natuurlijk super blij dat deze producten via TV zo nog meer mensen kunnen gaan helpen.

Heb je de uitzending gemist? Kijk em hier dan terug!

This Works heeft wereldwijd klinische testen uitgevoerd om het ‘slaapvermogen’ en de effectiviteit van deze spray aan te tonen. De resultaten zijn indrukwekkend! Wil je meer weten over het onderzoek en de bewezen effectiviteit van deze producten? Klik dan hier.

Ben jij een slechte slaper of vind je de aromatherapeutische mix van lavendel, vetiver en kamille ook zo lekker? Bestel de Deep Sleep Pillow Spray of de Sleep Plus+ Spray snel en spray jezelf naar dromenland! Klik hier voor de Deep Sleep Pillow Spray en hier voor de Sleep Plus+ Pillow Spray.

En... we maken het bestellen nu nog aantrekkelijker! Bij bestellingen vanaf €50 aan This Works producten, krijg je de This Works reinigende, verzorgende en verhelderende In Transit No Traces pads ter waarde van €23 er als cadeau bij! Shopze!