Eerste hulp bij huid onzuiverheden!

Eerste hulp bij huid onzuiverheden!

Nieuw van First Aid Beauty: de Skin Rescue lijn! Red de huid van de meest gevreesde plaag: pukkeltjes! Het is eerste-hulplijn voor een onzuivere huid, voor het verminderen van grove poriën, om de vette huid in balans te brengen en om onzuiverheden en acne te verminderen. De compacte lijn bestaat uit 3 producten, de Skin Rescue Deep Cleanser, het Skin Rescue Purifying Mask en de Skin Rescue Blemish Control Pads.

De Skin Rescue Deep Cleanser met rode klei ontgift, reinigt overtollig talg en vet en zuivert verstopte poriën! Een effectieve diep-reinigende gel dankzij de rode klei, rozemarijnbladolie en natuurlijke antioxidanten. De krachtige rood-achtige gel trekt als het ware onzuiverheden uit de huid en vermindert de sebum/talg productie. Poriën lijken gelijk kleiner en je onthult direct een gezond uitziende en gladde huid!

Het Skin Rescue Purifying Mask met rode klei is een zuiverend peel-off maker voor de vette en gecombineerde huidtypes. Het masker zuivert en ontgift de huid. Zodat de huid er weer stralend uitziet! Het masker trekt als het ware onzuiverheden uit de huid, brengt de talgproductie in balans en vermindert verstopte poriën. Professionele resultaten in slechts 20 minuten bij je thuis! Het masker bevat een hoge concentratie van mineraalrijke rode klei die huidpigmentatie vermindert waardoor de huidstructuur wordt verbeterd en je huid wordt verhelderd! Zodra je het masker hebt verwijderd onthul je een huid die gladder en zachter is, met zichtbaar verkleinde poriën; een huid die super opgefrist is en straalt!

De Skin Rescue Blemish Patrol Pads voorkomen uitbarstingen van pukkeltjes en tegelijkertijd brengen ze de talgproductie in balans. Toverhazelaar en salicylzuur doen hun werk om pukkeltjes uit de buurt te houden en verbeteren de textuur en soepelhuid van je huid. De plantaardige Evermat is een natuurlijke pore minimizer en verkleint de poriën, houdt de talgproductie in de hand en zorgt voor een langdurig matte finish. Vaak zijn traditionele acne behandelingen agressief en irriterend voor de huid, maar de FAB Skin Rescue Blemish Patrol Pads bevatten willowbark extract (witte wilgen bast) om de huid te kalmeren en ontstekingen te remmen!