Hoe-slaap-je-beter-tips!

Hoe-slaap-je-beter-tips!

Kathy Phillips richtte in 2003 This Works op. Kathy is een vrouw met een indrukwekkende CV; voormalig Health & Beauty Director bij Vogue, yogalerares, auteur (‘The Vogue Book of Blondes’, ‘Vogue Beauty’) en momenteel International Beauty Director bij Condé Nast Asia. Kathy wilde graag haar kennis van de beauty- en gezondheidssector gebruiken om een effectieve huidverzorgingslijn te ontwikkelen voor eigentijdse beautywensen, gebruikmakend van natuurlijke ingrediënten. En ze deelt graag met ons haar beauty-sleep-geheimen!

"Even een schoonheidsslaapje doen is geen mythe, maar het werkt echt! Wist je namelijk dat slaap daadwerkelijk fijne lijntjes en rimpels in het gezicht én de hals vermindert? Zowel op lange termijn als op korte termijn, door te gaan liggen in bed wordt het effect van de zwaartekracht afgeleid. Ook fungeert slaap als een natuurlijke moisturizer, omdat je 's nachts ook zweet."

"Ik zou willen dat ik zou kunnen overleven op minder slaap want er is altijd zo veel te doen. Maar als ik geen 7 uur per nacht krijg, haal ik dat in het weekend in. Als je niet genoeg slaapt, lijdt alles er onder. Je eet de verkeerde dingen omdat je moe bent, je slaat de gym een keer over en je werkt minder efficiënt. Sommigen krijgen meteen donkere kringen en wallen; anderen voelen zich alleen lusteloos, zonder energie, met een vale huid en zijn licht geïrriteerd.” aldus Kathy Phillips

"Voldoende slaap krijgen begint bij het creëren van een rustgevende sfeer om te ontspannen voor het slapengaan. Aromatherapie kaarsen (zoals de Deep Sleep Heavenly Candle) vult je huis met een rustgevende aroma. Een warm bad voor het slapengaan helpt ook om lichaam en geest kalmeren. Voeg een eetlepel van de Deep Sleep Bath Soak, een mix van 100% natuurlijke etherische oliën, waaronder Vetiver, de 'rust olie' voor een diep ontspannend en rustgevend bad."

"Hierna ga je je al veel meer ontspannen voelen en kun je jezelf klaarmaken om naar bed te gaan. Gebruik als finishing touch de Deep Sleep Pillow Spray of de Sleep Plus+ Spray op je kussens en dekbed."

"Als alle bovenstaande handelingen niet werken en je alsnog wakker wordt met opgezwollen, vermoeide ogen en donkeren krijgen, breng dan een beetje van de No Wrinkles Tired Eyes aan rond de ogen om rimpels en tekenen van vermoeidheid te verminderen."

Slaap lekker!