HET wondermiddel van Kylie Jenner!

HET wondermiddel van Kylie Jenner!

Kylie Jenner onthult hét product dat ze altijd gebruikt tegen oneffenheden. Kylie Jenner postte op Snapchat een video waarin ze een paar beautyproducten laat zien waar ze niet zonder kan. Eén daarvan is de Drying Lotion van Mario Badescu! Kylie vertelt in het Snapchat-filmpje: 'If any of you have a little pimple, this is a drying lotion that I love.' 

De Drying Lotion van Mario Badescu is al jaren favoriet onder vele celebs en ook de Amerikaanse ELLE riep het product als eens uit tot 'het beste acne-product óóit'.

Waarom het zo goed werkt? De lotion bevat ingrediënten als salicylzuur, calamine en kamfer, die een uitdrogende werking hebben en de ontsteking remmen. Bovendien legt het product een soort schild over het puistjes, waardoor de ontsteking zich niet kan verspreiden. Op de product-pagina lees je ook meer dan 100 reviews van Nederlandse gebruik(st)ers die het product sinds een paar jaar ook via COSMANIA kunnen gebruiken!

Let wel: gebruik de Drying Lotion écht alleen op je puistjes - pak een wattenstaafje, steek die helemaal tot onderaan in het flesje en stip het puistje aan -, want het is dus vrij hardnekkig. Ook proberen? Koop de Mario Badescu Drying Lotion in onze webshop!