Een wereld vol herinneringen met de nieuwe geuren van Korres

Een wereld vol herinneringen met de nieuwe geuren van Korres

Een mijlpaal voor het Griekse Korres is de ontwikkeling van hun nieuwe geurencollectie! Natuurlijke, non-synthetische geuren, geïnspireerd op de natuur en ontwikkeld met toonaangevende geurhuizen. En, recht door zee als Korres is, vernoemd naar de hoofdnoten van elke eau de toilette. De 3 heerlijke Korres geuren zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij COSMANIA.

Dierbare noten
Kruiden, fruit, hout en bloemen. Geschenken van de natuur en dierbare ingrediënten die tegenwoordig vaak al een vergelijkbare waarde aan goud vertegenwoordigen. Amber, witte thee, kardemom, jasmijn, tonkaboon… De geurcombinaties zijn een schitterende balans tussen luxe en eenvoud, klassiek en hedendaags.

Design
De flacon straalt op het eerste gezicht eenvoud uit… als je beter kijkt, ontdek je steeds meer, zoals de details van de afgeronde hoeken. Een speciaal ontwerp, exclusief voor Korres. De kleuren en het gebruik van wit verwijzen naar laboratoria en oude apothekers flessen, een link met het erfgoed van Korres. De luxe van de flacon wordt doorbroken door met een eenvoudige witte dop, met een soft-touch gevoel, een onconventionele keuze, maar zo typerend voor het contrastrijke Korres. Het doosje van de eau de toilette is eenvoudig en van milieuvriendelijk karton. Het artwork van de doosjes komt rechtstreeks uit de vintage homeopathie-boeken collectie van Georges Korres, de founder. De eco-chique verpakking is als een boek dat openvalt om de geschiedenis van de geur te lezen. Het geheel is een strak en elegant design statement.

De geuren
De heerlijke natuurlijke ingrediënten komen goed tot z’n recht en zijn goed te herkennen in de geuren. COSMANIA heeft twee heerlijke dames geuren en een krachtige mannengeur. Als je van frisse geuren houdt is de White Tea/Bergamot/Freesia Eau de Toilette de perfecte match voor jou. Het is een heerlijke zomerse geur die lekker fris is en ook bloemige vrouwelijke geurnoten heeft. De bloemige noot komt van de fresia die de geur sensueel en zacht maakt. De frisse geuren in de parfum komen van de mandarijn en bergamot.

Houd je meer van warmere, kruidige geuren, dan is de Paeonia/Vanilla/Amber/Pear Eau de Toilette waarschijnlijk een beter passende geur. Een romantische vrouwelijke geur met warme accenten van vanille en amber. De pioen bloesem geeft het een lichte bloemige geur die goed combineert met de frisse noten van peer, appel en bergamot.

Ook voor de mannen is er een heerlijke aardse en rijke geur uitgebracht, namelijk de Vetiver Root/Green Tea/Cedarwood Eau de Toilette. De houtige noten maken de geur mannelijk en warm. Daarnaast heeft de eau de toilette een klein vleugje van de vetiver plant en groene thee wat het lekker fris maakt.

Voel je dus elke dag als een Griekse god of godin met deze heerlijke parfums!