Trends in uitvoering!

Trends in uitvoering!

De nieuwste fashion en beauty trends voor komend seizoen knallen van de covers en sieren de catwalks. Kies je voor zoete pasteltinten op je lippen, maak je een statement met fluo knalkleuren op je nagels of ga je toch voor een natural glow? Of kies je gewoon elke dag een andere stijl? Dit seizoen kan namelijk veel. Heel veel!

Het is misschien voor jou een uitdaging om als ‘drukbezet mens’ alle nieuwe beauty trends af te gaan om te ontdekken wat voor jou het leukste en beste is. Gelukkig hebben wij de oplossing! Lees onderstaande trend tips en voor je het weet heb je de laatste catwalk beauty trends vertaald naar een alledaags make-up ritueel!

Pastel Perfection

We kunnen er dit seizoen niet omheen, pastels zijn back! En hoe… Creëer een stunning effect met de oogschaduw Capture van Shmink. Toch niet zo van het zoetsappige en het Marie Antoinette effect? Mix en match; een vleugje lila met een waasje roze en maak het af met zoet oranje!

TIP: Ga dus niet voor een, maar voor meerdere snoezige pasteltinten (Shmink Capture, Ilios en Jardin), want colourblocking met pastels gaat het worden!

Bambi Wenkbrauwen
Ook dit seizoen kan en mag alles met je wenkbrauwen. Van bijna ongetoonde tot kunstige bogen en opvallende, sterk getekende onregelmatige wenkbrauwen. Al heel vaak is deze laatste trend op de catwalk gespot.

TIP: Doe eens iets anders! Zet je wenkbrauwen wat zwaarder aan en gebruik er alleen een mascara bij. Trek ook nog een zwart kohllijntje met een van de Lord & Berry eyeliners in de onderste wimperrand en voila..een vamp is geboren!

Zachte kus
De perfecte lip is deze zomer bont gekleurd. Of je je lippen nu rood, roze, oranje of blauw stift, zorg dat ´t flink knalt. Vergeet toch ook de lieflijke pasteltinten niet. Kies soms liever voor een koraaltint dan knaloranje, want dat geeft een warmere look en vrolijke power. Ga dan voor de Shmink Lipstick Santorini of Shmink lipgloss Gotcha.

TIP:  Zorg voor een zachte kus, dus zonder droogtelijntjes of velletjes. Je lippen zijn au naturel natuurlijk al beauties en verzorg ze daarom goed met een kleurloze balm (Karen Murrell - Moisture Stick Lip Balm). Ga je ze kleuren, breng dan ook een laagje balm aan en laat het even intrekken. Breng daaroverheen je lipstick in meerdere laagjes aan.

Gladmaker
Fris, chic en o-zo-makkelijk. Deze zomer kun je zonder veel moeite als natural beauty de straat op en word je jaloersmakend mooi met een luchtige laag foundation. Wat er onder zit, is namelijk net zo belangrijk als wat je erop smeert. Hoe mooier je huid, hoe beter je foundation zijn werk kan doen. Kies voor de Shmink Pro-Shear Foundation die zorgt voor een stralende gloed.

Tip: Geef jezelf een gezonde rose glow! (niet ‘too much’ als bij een pop). Gebruik de Shmink Razzberry blush om je gezicht te ‘shapen’ en jezelf een paar mooie jukbeenderen te geven. Dit kun je heel makkelijk zelf. Zuig je wangen naar binnen en breng met een grote kwast de blush op je jukbeenderen aan.

Kunstig Lakken
De lakkenpracht van dit seizoen heeft 2 gezichten. We zien veel instant vrolijkheid in pastelkleuren en ook de knalkleurliefhebbers komen aan hun trekken met power kleuren om van te watertanden. Laqa & Co. – I want a pony, Birthday Suit en de Uslu Airlines - MAU zijn snoepjes van nagellakken, die je handen zacht en zoet kleuren. Ga je voor knallend, kies dan voor knalgroen, fel oranje of dahlia paars (Uslu Airlines - JAG, COR of Laqa & Co. - Blurple).

TIP: eigenlijk hoef je niet eens te kiezen want meerdere kleuren op één nagel kan zelfs ook. Leef je uit!

Hopelijk hebben we je geïnspireerd. Dus ‘make-up’ your  mind en start shopping voor een kleurrijke en vrolijke zomer!