Tyra’s Test

Tyra’s Test

Tyra Banks, het alom bekende model, presentatrice en talkshow host heeft een heel fijn nieuw beauty product getest en geroemd in haar Amerikaanse talkshow. Sindsdien zijn wij, vrouwen, in de ban van dit goede nieuwe beautyproduct. Het gaat om een oogserum van het merk First Aid Beauty op cafeïnebasis dat wallen, donkere kringen en de kraaienpootjes doet verdwijnen of in ieder geval een stuk minder laat worden. Het belangrijkste ingrediënt van het oogserum is cafeïne. Het serum is in de vorm van een roller verkrijgbaar en nu al ontzettend populair in de VS en UK. Twee uur na de talkshow was deze Detox Eye Roller overal uitverkocht. In de UK is er zelfs een wachtlijst van 4000 stuks.

Lyrisch en zeer enthousiast zijn alle beauty redacteurs en experts. Award-winning beautyjournalist Alice Hart-Davis (van oa The Daily Telegraph, The Daily Mail, Red Magazine) heeft de First Aid Beauty Detox Eye Roller getest en het serum werkt zo goed volgens haar, omdat de cafeïne de bloedcirculatie stimuleert. “De doorstroming van het bloed wordt versneld tot in de kleinste vaatjes bij de ogen, waardoor de huid van dit gebied er frisser en stralender uit gaat zien. Doordat het serum met een roller wordt aangebracht, worden de lymfevaten weggedrukt. Zo lijken de ogen minder gezwollen.”, aldus Alice Hart-Davis. Naast cafeïne bevat de Detox Eye Roller ook andere belangrijke ingrediënten, zoals een soort hazelaar, voor een gladde en egale huid, en groene pepermunt dat een licht tintelend gevoel geeft.

Een ander leuk nieuwtje over dit product is dat zij al een lange lijst met celebrities heeft als trouwe fans, waaronder Jennifer Aniston. Make-upartieste Jorjee Douglas zei namelijk dat ze de roller regelmatig gebruikte bij Jennifer Aniston. "Ik vind het geweldig dat het cafeïne bevat, het doet cirkels verdwijnen."

Je begrijpt dat 2 uur na de uitzending alle First Aid Beauty Detox Eye Rollers uitverkocht waren, zelfs bij COSMANIA. Velen hebben zich ook bij ons op de wachtlijst gezet om deze pen met metalen bal te kunnen bemachtigen. Wij doen ons uiterste best om iedereen ervan te voorzien, want de First Aid Beauty Detox Eye Roller is alleen bij ons te verkrijgen in Nederland: www.cosmania.nl

En dit allemaal mede dankzij Tyra Banks. Thanks Tyra! :-)