Naar boven

Blithe to the rescue!

Door COSMANIA - 31 mei 2019 -

Anti-Polluaging


Anti-aging willen we allemaal! Maar bij Blithe zijn ze ervan overtuigd dat het verouderen van je huid, niet alleen te maken heeft met het 'ouder worden'. Volgens Blithe heeft een groot deel van huidveroudering te maken met de stress van buitenaf zoals fijnstof, vrije radicalen en blauw licht. Daarom beschermen de producten van Blithe je tegen alle schadelijke factoren van buitenaf om je huid fris en jong te houden, ze noemen het: anti-Polluaging!

Smart Skincare


Bij Blithe Cosmetics draait alles om smart skincare in slechts drie stappen. Deze stappen bestaan uit drie hybride producten om je huid te voeden, hydrateren en te beschermen. De eerste stap is het Patting Splash Mask. Deze vloeibare maskers 'spat' je op je huid om te reinigen en te verfrissen. Daarna gebruik je een van de Blithe Vital Treatments. Deze treatments zijn een combinatie van een toner en serum in 1! Sluit af met een van de bestseling Pressed Serums die met hun unieke texturen en ingrediënten je huid opladen, ophelderen en beschermen!


Inbetween


Om na deze drie stappen je huid klaar te maken voor make-up heeft Blithe de Inbetween-lijn. Deze lijn perfectioneert en egaliseert je huid en zorgt ervoor dat je make-up de hele dag blijft zitten. Heb je een droge huid en wil je deze de hele dag blijven hydrateren? Kies dan voor de Blithe Inbetween Hydro Priming Cream. Ga je liever voor een glowy huid? Gebruik dan de Blithe Inbetween Instant Glowing Cream voor een stralende look. Wil je een lichtgewicht primer die ook voedt? Dan is de Blithe Inbetween Makeup Prep. Essence perfect voor jou!