Naar boven

Cosmania laat je huid stralen!

Door COSMANIA - 12 september 2020 - Huidverzorging
Rosehip, of rozenbottel olie, wie kent het niet? Deze veelzijdige multi-vitamine cocktail voedt en verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid en vermindert ook vlekjes en littekens!  Shop je een Pai product, dan ontvang je een handige Pai Shopper! Shop Pai Skincare, of een van onderstaande producten waarin rosehip als ster-ingredient is verwerkt!


Zacht voor je huid, hard voor vuil

Deze reinigende rosehip olie, de Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil, zuivert alle huidtypes en verwijdert je make-up binnen no time zonder je huid te irriteren.

wassen maar
 
Quick fix met rosehip

In minder dan 10 minuten boost je je gevoelige huid met dit Pai Rosehip BioRegenerate Rapid Radiance Mask. Je hebt gelijk een egalere, heldere teint!

get the glow
 
Beauty all rounder

De Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm is een wonder in een potje. Dit cult product is rijk aan antioxidantrijke, biologische wilde rozenbottelolie en een uitgebalanceerde mix van biologische etherische oliën. Gebruik de balsem als reiniger, masker, exfoliant, moisturizer, lippenbalsem en nog veel meer.

Probeer het zelf
 
Natural glow

Ga lijntjes en rimpels tegen met dit vernieuwde Vitamin C Intensive Daily Serum van John Masters Organics! Nu nog krachtiger dankzij de rozenbottelolie en de Kakadu pruim.

boost it
 
Zuivere huid

De Antipodes Vanilla Pod Hydrating Day Cream heeft naast een anti-acne werking, ook vitamine A en C uit rozenbottel tegen fijne lijntjes en littekens!

gezond & energiek
 
Net nieuw van Dermalogica!

De Dermalogica Retinol Clearing Oil is een 'nachtolie' die voor het eerst twee krachtpatsers in één formule combineert: salicylzuur (BHA) om puistjes tegen te gaan en retinol om rimpels en pigmentvlekken te verminderen. De rozenbottel doet het extra werk voor bescherming en een healthy glow. Je staat op met een frisse en een zichtbaar vernieuwde, gladde en stevige huid!

ga voor deze krachtpatser