Naar boven

De COSMANIA Beauty Box! Waar heb jij 'm al gespot?

Door COSMANIA - 09 december 2019 - COSMANIA Buzz , Haircare , Huidverzorging , Make-up

Heb jij de COSMANIA bag van 2019 ook voorbij zien komen op Instagram, Facebook of blogs? De COSMANIA beauty box is altijd zeer geliefd bij influencers. Check hier wat ze ervoor te zeggen hebben!

 
SERENA VERBON
@serenaverbon vertelt op haar Instagram: ‘’Dit is ook echt een leuke cadeautip! Dit is de Cosmania Beauty Pack: een verzameling van luxe mini’s van Skincare Brands. Het heeft een waarde van €150, maar je kunt hem kopen voor €39. Heel erg leuk als cadeautje of als je dol bent op nieuwe dingen proberen!’’

NICOLE HUISMAN
''What a treat, it's here again, the @cosmania_nl Beauty Box!'' schrijft @nicole_huisman bij haar Instagrambericht over de Cosmania Beauty Pack. Ze is dol op alle mini's: perfect om uit te proberen én om mee te reizen!

FRENCHONISTA
@frenchonista laat op Instagram weten dat ze erg blij is met de Beauty Box van dit jaar! Tijdens het unboxen zegt ze ‘’Mon Chéri! Wow! I only see brands that i love!’’ Ze is dol op Mario Badescu, Ilia, Pixi, Pai…. en nog veel meer!


 
AMANDA RIJF
''NEW: Limited Edition Cosmania Beauty Favorites Pack with a total of €150. You can purchase yours for €39 @cosmania_nl'' schrijft @amandarijff bij de inhoud van de Beauty Box 2019. Met de hashtag #giftideas laat ze weten dat dit een perfect cadeau is voor de feestdagen!

CAROLINE TENSEN
Ook @carolinetensen laat enthousiast de rijkgevulde inhoud van de Cosmania Beauty Box 2019 zien. ‘’Dankjewel @cosmania_nl’’ schrijft ze bij de unboxing.

MAY CATE
Van @may_cate kunnen wij nog een artikel verwachten op maycate.com. Ben jij ook zo benieuwd wat ze ervan vindt? 


CURVACIOUS
Het artikel van Curvacious is wel al terug te lezen op haar blog! Het komt niet meer vaak voor dat zij nog een unboxing laat zien van een beauty box, maar voor de Cosmania Beauty Box van dit najaar maakt ze heel erg graag een uitzondering. En ooohhh, als skincarejunkie kán ze niet anders dan hier heel erg blij van te worden. Lees haar artikel hier!