Naar boven

Female founder achter Comme Ça Skincare

Door COSMANIA - 04 maart 2023 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging
Meet de female founder van Amsterdams biologisch huidverzorgingsmerk Comme Ça Skincare

Charlotte Seijerlin, de oprichter van Comme Ça Skincare had genoeg van alle allergische reacties, die ze kreeg bij het gebruik van reguliere huidverzorgings-producten. Ze ontdekte dat de producten die zij gebruikte vol zaten met synthetische ingrediënten. Ze besloot dat dit anders moest en naar alternatieven te zoeken en zo begon ze haar eigen huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die alleen natuurlijke, schone en plantaardige ingrediënten bevatten die zacht zijn voor de huid.

 

Het resultaat is Comme Ça Skincare een serie luxe, natuurlijke en uiterst effectieve huidverzorgingsproducten die zelfs door de meest gevoelige huid kan worden verdragen. De producten worden in kleine hoeveelheden gemaakt in een laboratorium in Amsterdam om ervoor te zorgen dat ze altijd zo vers mogelijk zijn.

 

Comme Ça Skincare is een Nederlands bedrijf met Franse roots, net als de maker. De missie van Charlotte is het creëren van luxe, natuurlijke hoogwaardige huidverzorgingsproducten die zijn samengesteld op basis van de beste plantaardige biologische in het wild geoogste ingrediënten die boordevol vitamines, antioxidanten, vetzuren en mineralen zitten die de huid voeden en beschermen tegen vroegtijdige veroudering.

 

De ingrediënten zijn niet op dieren getest en Comme Ça Skincare zal nooit goedkope vulmiddelen aan haar producten toevoegen. Elk product is super geconcentreerd en bevat alleen actieve werkstoffen, die de huid ten goede komen. Ben je op zoek naar biologische huidverzorgingsproducten die geschikt zijn voor de zeer gevoelige huid dan ben je bij Comme Ça Skincare aan het juiste adres.