Naar boven

Get egg-cited: zoek paaseieren & win!

Door COSMANIA - 18 april 2019 - COSMANIA Buzz

Ben jij klaar voor COSMANIA’s Egg-hunt? Maak alleen tijdens dit Paasweekend kans op fantastische beauty prijzen! Ga op zoek naar dat speciale COSMANIA Paasei in je pakketje en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

Wat moet je doen om te winnen?
Het enige wat je hoeft te doen is tijdens het Paasweekend (vanaf vrijdag 19 april t/m maandag 22 april) een online bestelling plaatsen bij COSMANIA en bij ontvangst van je pakketje deze goed te doorzoeken op een Paasei! Heb jij een Paasei in je bestelling, neem dan zo snel mogelijk per e-mail contact met ons op (ikhebgewonnen@cosmania.nl), om je prijs te verzilveren!
Dus let goed op óf, en welke kleur het Paasei in jouw Paas-bestelling bij COSMANIA heeft!

Wat kun je winnen?
- 3x kans op een jaar lang gratis verzending binnen Nederland!
- 2x shoptegoed van €75 op cosmania.nl
- 1x een jaar lang shoppen bij COSMANIA met 10% korting!

Hoe weet je of jij hebt gewonnen?
- Heb je een roze Paasei in je pakketje? Dan heb jij een jaar lang gratis verzenden gewonnen (binnen NL, t/m eind april 2020)!
- Heb jij een groen Paasei in je pakketje? Dan heb jij een shop tegoed van €75 bij COSMANIA gewonnen!
- Heb jij het gouden Paasei in je pakketje? Dan ben jij de gelukkige winnaar van de hoofdprijs; een jaar lang shoppen bij COSMANIA met 10% korting! (t/m eind april 2020)!

Laat iedereen weten dat je meedoet met de COSMANIA's Easter Egg Hunt door een foto van de 'unboxing' van je bestelling te maken met de #COSMANIASEGGHUNT en door deze te delen op Instagram (en COSMANIA_NL te taggen).

Veel hunt-plezier en go shopping!

spelregels:
- de gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld of een andere prijs
- over de gelukkige winnaars kan niet worden gecorrespondeerd
- actie alleen geldig op online bestellingen, gedaan op cosmania.nl in het Paasweekend (vrijdag 19 april t/m maandag 22 april 2019)