Naar boven

Get Valentine-ready! UITVERKOCHT!

Door COSMANIA - 01 februari 2019 - COSMANIA Buzz


Ga jij er met je Valentijn een heerlijk avondje van maken? Ga dan voor die perfecte uitstraling van ‘head to toe’! Wij helpen je graag, want bij besteding van €80 op COSMANIA.nl ontvang je met de actiecode '
DatePrep'  een Date-Prep-Kit t.w.v. €30 cadeau! DEZE ACTIE IS UITVERKOCHT! Kik hier verder welke andere fijne beauty producten je kunt gebruiken voor Valentijnsdag!

Love Story

Endless love voor de Living Proof haarproducten en elke dag een ‘perfect hair day’ gegarandeerd! Je haar zit perfect voor je date en je bent zelf ' de Living Proof'!

Bewijs het maar
 

Ready to Kiss

Forever yours met verleidelijke lippen! Verwen ze daarom met de zoete lichte lip moisturizer van ViLiV. Be ready to kiss for Valentines day...

Kiss proof
 

Rozes are red..

Flirten, liefde en je vrouwelijkheid in de strijd gooien is precies wat je wilt met Valentijn. Maak je huid daarom jeugdig, stralend en zijdezacht met het Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask, rijk aan rozenextracten. 

Start met flirten 
 
Stil verlangen..

Verfijnd en met een sterk karakter? Dan raak jij in love met de geur So Nude van Costume National; tijdloos, elegant en sensueel. 

Spray sensualiteit
 


Dream Legs

Gooi ook je benen in de strijd en geef ze alvast een gezond kleurtje met de This Works Perfect Legs Skin Miracle! Krijg mooie gebruinde benen terwijl je ze tegelijkertijd diep verzorgd!

Perfect legs
 
*Onze spelregels
- maximaal 1 Date-Prep-Kit per persoon
- deze actie is alleen online geldig
- zolang de voorraad strekt
- Bij het invoeren van de actiecode: 'DatePrep' wordt de Date-Prep-Kit  toegevoegd aan je bestelling en zie je 'm in je shopping basket verschijnen, zolang de voorraad dit toelaat