Naar boven

Gratis: luxe VENN Trial Kit

Door COSMANIA - 26 juli 2022 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

Jouw VENN cadeau

Ga jij voor high-tech skincare? VENN is gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek en innovatie, het is gebaseerd op wetenschap, geactiveerd door de natuur en afgestemd op de moderne levensstijl. Proberen? Pak dan deze ultieme kans. Je krijgt nu een gratis VENN Trial Kit bij aankoop van 1 full size VENN product! Deze luxe set bestaat uit: Moisture-Balance All-In-One Face Cleanser 2ml (2 stuks), Age-Reversing All-In-One Concentrate 2ml (2 stuks), Vitamin B Activated All-In-One Concentrate 2ml (2 stuks), Concentrated Revitalizing Lifting Mask 2ml (2 stuks) & Age-Response Compound K Hyaluronic Booster 1ml & Probiotics Cica Complex Biome Booster 1ml & Advanced Multi-Perfecting Red Oil Serum 1ml. Lees hieronder meer over de producten!

Shop VENN
 
Alles in één

Age-Reversing All-In-One Concentrate is het droomproduct voor iedereen die op zoek is naar een anti-agingcrème met een hoog percentage aan actieve ingrediënten. Het is een toner, essence, ampul, serum, moisturizer, crème en olie in één product!

Shop Concentrate
 
Multi talent

Deze multi inzetbare gezichtsolie is samengesteld met 34 (!) plantextracten en essentiële oliën. Advanced Multi-Perfecting Red Oil Serum brengt het vochtniveau weer op peil, verbetert de stevigheid van de huid, vermindert pigmentvlekjes en geeft een stralende glans.

Shop Oil Serum
 
Keep calm

Een topproduct voor de gevoelige én ouder wordende huid: Probiotics Cica Complex Biome Booster bevat actieve stoffen om de gestreste huid te kalmeren, hydrateren en beschermen. Met 2% niacinamide om de natuurlijke vochtbarrière van de huid te versterken.

Shop Biome Booster
 
Boost je huid

Pak effectief alle tekenen van huidveroudering aan (o.a. rimpels, poriën en verkleuringen) met Age Response Compound Hyaluronic Booster en krijg een helderdere, stevigere en gelijkmatigere huid! Geschikt voor alle huidtypes.

Shop Hyaluronic Booster
 
Spray it

Je huid voeden en revitaliseren? Probeer deze Synbiotic Defense Mist een verfrissende en ultra-hydraterende gezichtsmist met maar liefst 80% probiotica en prebiotica om een uitgebalanceerd huidmicrobioom te herstellen.

Shop Defense Mist
 
Luxe lift

Het Concentrated Revitalizing Lifting Mask is een luxe leave-on creme masker vol met geconcentreerde antioxidanten en peptides. Het resultaat na gebruik: een zichtbaar gelifte, gehydrateerde huid met een prachtige glow. Tip: gebruik als hydatrerend masker tijdens een lange vliegreis.

Shop Lifting Mask