Naar boven

GRATIS: Toilettasje Sun lovers bij aankoop van 2 Mimitika producten

Door COSMANIA - 26 juli 2023 -

GRATIS: Toilettasje Sun lovers bij aankoop van 2 Mimitika producten

Zo wordt dagelijks smeren met zonbescherming wel erg leuk! Je ontvangt nu tijdelijk een GRATIS Toilettasje Sun lovers bij aankoop van 2 Mimitika producten. De zonproducten van Mimitika hebben één gezamenlijk doel: zonbescherming smeren moet fun zijn. Want we weten allemaal dat dagelijks smeren hét advies is van alle huid- en beautyexperts. De zonbeschermingsproducten van Mimitika zien er niet alleen heel vrolijk uit, ze hebben een fijne lichte structuur, bieden een optimale bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling en - last but not least - zorgen voor een versneld, natuurlijk en langdurig houdend bruiningsresultaat. We lichten graag wat toppers uit het assortiment uit!

Shop Mimitika
 
Mimitika - Mom Cream SPF50 - 50 ml

Speciaal voor alle mommy’s (to be) heeft Mimitika de Mom Cream SPF50. Dit product geeft een 100% veilige bescherming tegen UVA- en UVB-straling en bevat geen controversiële stoffen, die je tijdens of na je zwangerschap liever vermijdt. Daarnaast heeft deze crème een hydraterende en herstellende werking en voorkomt uitdroging en pigmentvorming. Het product kan worden gebruikt vanaf de eerste maand van de zwangerschap. 

Shop Mom Cream
 
Mimitika - Face Sunscreen brush SPF50 - 40 ml

De Face Sunscreen brush SPF50 is ideaal voor het snel en gelijk aanbrengen van zonnebrand op je gezicht. De verpakking bevat een brush, wat het aanbrengen super makkelijk maakt. Daarnaast maakt het AAN/UIT-systeem en het on-the-go formaat dit product perfect om mee te nemen in je shopper of strandtas! 

Shop Sunscreen Brush
 
Mimitika - Watermelon Body Scrub - 350 gr

Om een egale tan te stimuleren, is de Watermelon Body Scrub een echte must. Deze scrub verwijdert alle dode huidcellen, waardoor jouw lichaam helemaal ready is voor een prachtige egaal gebruinde look. De peeling gebruikt zeezout om de huid glad te maken en Epsomzout (een mineraalrijk zout) om de huid te exfoliëren en te ontgiften. Geniet van de heerlijke watermeloen geur, terwijl je jouw huid voorbereid op een mooie bronze glow.  

Shop Body Scrub 
 
Mimitika - Milky Drop serum - 15 ml

In de zomer kan iedere huid wel een goede hydratatieboost gebruiken. Dit fijne serum is verrijkt met moisturizing cactusvijg en voedende haver voor een zachte, gehydrateerde en soepele huid. Daarnaast beschermt de frambozenolie, een krachtig antioxidant, effectief tegen schadelijk invloeden van buitenaf zoals UV-straling. 

Shop Serum
 
Mimitika - Sunscreen Body Oil SPF50 - 150 ml

Houd jij van huidolie en ben je nog opzoek naar een hoge zonbescherming? Haal dan nu de Sunscreen Body Oil SPF50 in huis! Deze hoge zonbescherming is samengesteld met de beste natuurlijke oliën en stimuleert daarbij ook de aanmaak van melanine, wat resulteert in een snellere, stralende en langdurig aanhoudende bruine teint.  

Shop Body Oil
 
Mimitika - Sunscreen Lotion SPF30 - 190 ml

Bescherm je lichaam tegen UVA- en UVB-straling terwijl het bruiningsproces van je huid wordt gestimuleerd. De Sunscreen Lotion SPF30 is hét perfecte product om op een veilige manier bruin te worden. De formule bevat een natuurlijk actief ingrediënt, zee-algextract, die de melanine aanmaak stimuleert. Dit versnelt het natuurlijke bruiningsproces.  Je wordt sneller, gelijkmatig en stralend bruin. De handige spray heeft een ultra-luchtige textuur die snel intrekt en niet plakt. Wel zo fijn! 

Shop Lotion