Naar boven

Happy nail deal: 3e nailberry nagellak gratis!

Door COSMANIA - 23 november 2018 - COSMANIA Buzz , Make-up

Naast kleuren waar je verliefd op wordt, gaat het bij de nagellakken van het Londense Nailberry ook om de inhoud. Of, om wat er níet in zit. De nagellak van Nailberry is ademend en ‘free from’ 12 chemicaliën. De prachtige kleuren van Nailberry zijn water en zuurstof doorlatend, waarmee je de perfecte én gezonde manicure kan creëren! Color your nails healthy met de water- en zuurstofdoorlatende nagellakken van Nailberry!

Ontdek de bekroonde nagellak lijn van Nailberry! Nailberry maakt gebruik van een gepatenteerde technologie voor een gezondere manicure zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit. De nagellak van Nailberry is vrij van ftalaten, waaronder DBP, tolueen, formaldehyde, formaldehydehars, kamfer, xyleen, ethylsulfylamine, trifenylfosfaat, alcohol, parabenen, dierlijke derivaten en gluten. Ook zijn de nagellakken van Nailberry gecertificeerd door de wereldwijd erkende International Halal Integrity Alliance (LG05848).

Als je het kleurenpallet van Nailberry ziet, wil je ze allemaal! Daarom krijg je nu bij 2 kleuren van deze gezonde nagellak de 3e gratis!

Onze spelregels:
- shop 3 natuurlijke nagellakken van Nailberry (incl verzorgings producten) en doe ze in je shopping bag
- de laagste prijs wordt automatisch verrekend in je shopping bag
- deze actie start vrijdag 23 november 2018, Black Friday, en loopt tot en met vrijdag 7 december 2018