Naar boven

Happy New Hair!

Door COSMANIA - 12 januari 2019 - COSMANIA Buzz , Haircare


Je-haar-zit-perfect met dit SachaJuan cadeau! Regel ook in 2019 meer volume, een frisse hoofdhuid en glans in je weelderige lokken met het Zweedse haarmerk SachaJuan! Je ontvangt daarom nu bij aankoop van een full-size SachaJuan product een conditioner (100ml) t.w.v. €11 cadeau! Shop SachaJuan!


Nieuwe wonderolie!

Ontdek dit nieuwe wonder van Briogeo, een 100% organic cold-pressed castorolie voor huid, haar en nagels!

Be well
 
Happy Hair & Scalp

Deze John Masters Organics Zinc & Sage shampoo gaat jeuk en roos tegen en maakt je hoofdhuid gezond.

Musthave
 
Blow my mind

Super nieuw en in Amerika al een echte hit: De Living Proof PhD Body Builder. Style je haar zoals jij het wil met deze break-through body building hairspray voor onmiddellijk op te bouwen styling resultaat met haar dat luchtig blijft en vol beweging.

Vavavoom hair
 
Super-food-hair!

Met deze Be Gentle, Be Kind shampoo en conditioner van Briogeo haircare doordrenk je je haar met superfoods voor een gezonde haarbos!

Be gentle & kind
 
Happy healthy

Na het gebruik van dit Peter Thomas Roth haarduo ruikt je haar niet alleen heerlijk, maar is het weer gezond, zacht en glanzend!

Gooi je haar los
 
Mega oppepper

Het geheim van glanzende lokken én een verzorgde hoofdhuid? Gebruik dan onze nieuwste aanwinst Briogeo!
De kracht van de Don’t Despair, Repair lijn zit ‘m in de diepe reinigende en hydraterende unieke combinatie van algenextract, panthenol en biotine. Het herstelt, voedt en versterkt droog beschadigd haar!

Don't despair, repair!