Naar boven

How To #CoucouBodyRoll?

Door COSMANIA - 01 juli 2019 - Huidverzorging


Je hebt ‘m waarschijnlijk al voorbij zien komen, The Coucou Body Roller! Maar hoe werkt deze vibrerende roller nu eigenlijk? Wij leggen het je stap voor stap uit! 

Hierbij alvast een aantal tips die handig zijn om in gedachte te houden tijdens het rollen:
1) Zet tijdens het rollen voldoende druk.
2) Probeer naar je hart toe te werken om een ​​effectieve bloedcirculatie te stimuleren.
3) Probeer ongeveer twee minuten te rollen per gebied.
4) Optioneel: breng je favoriete body moisturizer, serum of olie aan voordat je gaat rollen om de absorptie van het product te verbeteren.

Stap 1: Kuiten

Maak lange en krachtige slagen terwijl je de Body Roller van je enkel naar je knie rolt.
 
Waarom?
Heb je last van gezwollen benen en enkels? Dat komt waarschijnlijk door geblokkeerde bloedvaten. Het masseren van je kuiten stimuleert het lymfestelsel. Het verwijdert opgehoopte gifstoffen, waardoor puffines verdwijnt en de huid wordt geëgaliseerd.  

 
Stap 2: Dijen

Maak lange en krachtige slagen omhoog langs de binnen-, buiten- en bovenbenen.
 
Waarom?
Slechte bloedcirculatie kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een gebrek aan lichaamsbeweging, te lang zitten, roken en stress. Maar wist je dat de bloedcirculatie een van de belangrijkste functies is in het lichaam? Het levert zuurstof aan de hersenen en andere organen. Het masseren van de huid en spieren helpt vers bloed en zuurstof naar de huid en cellen te laten stromen, waardoor de huidcelvernieuwing (voor een gezonder uitziende huid) en huidmetabolisme wordt bevorderd.

 
Stap 3: Billen

Plaats de roller onder je bips en maak stevige, zijwaartse bewegingen richting de heupen.
 
Waarom?
Door de krachtige massage en druk, helpt de Coucou Body Roller vetweefsel te verminderen en de huid te egaliseren. Subcutaan vet, het type dat je kunt zien aan de buitenkant van het lichaam en degene die cellulitis veroorzaakt, kan gemakkelijker worden verminderd als je de huid regelmatig masseert.

 
Stap 4: Buik en heupen

Druk en rol de Body Roller heen en weer op je buik en heupen.

Waarom?
De Coucou Body Roller is geïnspireerd op de Braziliaanse Sculpting Massage waarvan Selena Gomez, Kendall Jenner, Hailey Bieber en Alessandra Ambrosio allemaal fan zijn. De ingebouwde toermalijnstenen zijn ook afkomstig uit Brazilië. Ze hebben helende eigenschappen en zuiveren het lichaam. Ook bevordert deze steen inspiratie en geluk. 

 
Stap 5: Armen

Druk en rol de roller omhoog langs je bovenarmen, de achterkant van je armen en onderarmen.
 
Waarom?
De Coucou Body Roller versterkt de spieren en zorgt voor een opliftend en verstevigend effect. Uit onderzoek is gebleken dat vibratie op de huid effectieve effecten heeft op de flexibiliteit van de huid. De Coucou Body Roller biedt meer dan 7200 vibraties per minuut die ook helpen om spierpijn te verminderen.

 
Stap 6: Borst en decolleté

Begin tussen het decolleté en rol, met zachte druk, in de richting van de nek. Herhaal deze beweging. Belangrijk: rol niet langs de keel.

Waarom?
Naarmate je ouder wordt, produceert het lichaam minder collageen, wat betekent dat je huid de elasticiteit en kracht verliest die nodig is om de huid sterk te houden. Door de druk stimuleert de Coucou Body Roller het collageen (het eiwit dat verantwoordelijk is voor het sterk houden van ons bindweefsel) waardoor de elasticiteit van de huid wordt behouden.

 
Stap 7: Borsten

Begin vanaf de zijkant en rol naar boven over de borsten.  

Waarom?
Het blijkt dat het masseren van je borsten fijne voordelen heeft. Allereerst stimuleert het masseren van je borsten de bloedsomloop, wat - zoals we nu weten - nodig is om weefsel gezond te houden en de spieren te versterken. Ten tweede, het stimuleert het lymfestelsel.

 


Shop The CouCou Body Roller hier!

En? Ben je enthousiast geworden? Shop The CouCou Body Roller dan nu bij Cosmania. 

I WANT IT!