Naar boven

Let it glow in 2020!

Door COSMANIA - 01 januari 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging


Happy New Glowy Year to you! En daarom hebben wij de fijnste nieuwjaarsacties voor je klaarstaan. Alle prachtige actiecadeau's worden automatisch aan je shopping basket toegevoegd, zolang de voorraad strekt. Enjoy & let it glow!
 

Color your nails healthy met dit cadeau!

Bij de nagellakken van het Londense Nailberry gaat het om de inhoud. Of juist, om wat er níet in zit. De nagellak van Nailberry is ademend en ‘free from’ 12 chemicaliën. Voor de feestdagen ontvang je nu bij aankoop van 2 Nailberry lakjes, de bestselling 2-in-1 Base- en Topcoat cadeau! 

Shop Nailberry
 
Skincare op z’n puurst cadeau!

Multi-awardwinner Vanderohe concentreert zich 100% op het ontwikkelen van de meest verfijnde skincare met ’s werelds meest zuivere, organic ingrediënten. Ervaar het zelf en ontvang nu een 2-delige travelset bij je Vanderohe aankoop cadeau!

Shop Vanderohe
 
Frisse blik cadeau

Voor een stralende en dewy huid gebruik je de sheetmaskers en de allernieuwste beauty roller van Milu, gebaseerd op de K-Beauty expertise! We helpen je graag nog een beetje extra want je ontvangt nu bij aankoop van 2 sheet maskers de Hydrogel Eye Patches als cadeau!

Shop Milu 
 
Een ‘puur’ cadeau!

Slechts één hoofdingrediënt telt bij het Nederlandse beauty merk Squalan want hier geloven ze in eenvoud. Squalan werkt met Squalaan, een prachtig ingrediënt dat bij elk type huid aanvult wat er nodig is. Hiermee krijg je een mooiere en gezondere uitstraling. En we hebben goed nieuws! Want iedereen ontvangt bij elke full-size Squalan aankoop een travel size van de Pure Facial Oil t.w.v. €15,- cadeau! 

Shop Squalan