Naar boven

Mooier haar binnen handbereik: shop deze actie van Living Proof!

Door COSMANIA - 23 juni 2020 - COSMANIA Buzz , Haircare

Het bewijs is Living Proof

Living Proof is het levende bewijs dat je met wetenschap haarproblemen kunt oplossen. PhD Dry Shampoo bijvoorbeeld maakt je haar écht schoon en fris ruikend. COSMANIA heeft wederom een geweldige actie: bij twee full size Living Proof-producten krijg je de travel size PhD Dry Shampoo cadeau!

SNEL SHOPPEN
 
Duo deals met 10% korting

Check onze geweldige duo deals: op ALLE full size shampoo + conditionersets ontvang je nu 10% korting. Go for it!

NAAR 10% KORTING
 
Verzorg ook je hoofdhuid!

Restore Dry Scalp Treatment, een leave-in-behandeling, verzorgt intensief de droge, jeukende en schilferende hoofdhuid. Kalmeert de hoofdhuid direct!

NAAR GEKALMEERDE HOOFDHUID
 
Red je haar

Dit maskertrio redt je haar! Heb je fijn/normaal en beschadigd/geblondeerd haar? Dan is Restore Repair Mask het masker voor jou. Zoek je een masker dat niet verzwaart? PhD Weightless Mask doet wat het belooft. En heb je pluizig haar? No Frizz Moisture Mask is de oplossing!

SHOP JOUW MASKER
 
Have a blast!

Slap en futloos haar is definitief voorbij met Full Dry Volume Blast. Niks ingewikkelds, je sprayt het gewoon in droog haar!

IK WIL VOLUME
 
Flex is back!

Terug van weggeweest: Flex Shaping Hairspray, de multi-tasking hairspray voor het stylen van zowel nat als droog haar!

SHOP FLEX SPRAY
 
Jump for jumbo's

Ken je de jumboflessen van Living Proof al? Niet alleen de PhD Dry Shampoo 355 ml is megagroot en voordelig, ook alle andere shampoos en alle conditioners zijn er nu in een groot formaat van wel 1 liter. Dat is nog eens praktisch en duurzaam! 

SNEL NAAR JUMBO'S