Naar boven

Neville verzorging, look sharp, feel good & smell great!

Door COSMANIA - 15 oktober 2018 -

Maak van je ochtend een nieuw ritueel met Neville verzorging, een natuurlijke lijn van haar-, lichaams- en huidverzorgings- en scheerproducten voor de veeleisende gentleman. De kracht van Neville verzorging zit in de kwaliteit, de producten zitten boordevol met natuurlijke ingrediënten die keihard werken om effectieve resultaten neer te zetten.

Denk aan Neville als zelfverdedigingsmechanisme tegen de natuurlijke agressies van het leven - vervuiling, het weer en stress - die allemaal bekend staan om het feit dat ze grote schade aanrichten aan huid en haar. Neville verzorging is ontstaan uit het brein achter het Britse lifestyle merk Cowshed en is de ultieme premium Britse verzorging voor heren die er in enkele seconden weer sharp uit willen zien!

Christina Russillo, directeur van Cowshed: "Cowshed heeft een reeks aan award-winning producten; en naast de Bullocks range voor mannen binnen het Cowshed portfolio willen we voor de moderne man een unieke grooming lijn neerzetten met de traditie en heritage van de Britse barbershops".

Er is een opleving van de klassieke barber, die nat scheert en hedendaagse grooming aan de man aanbiedt! Neville wil de essentie van een authentiek en tijdloze Britse merk vangen dat met de producten ook zegt wat het doen. En met de toenemende interesse gezichtsverzorging voor mannen heeft Neville in de hippe wijk Shoreditch in Londen ook een old-style Britse barbershop geopend, waar je je kunt laten scheren, je baard laten verzorgen en je een strakke coup aan kunt laten weten, voor iedereen die er sharp uit wil zien. Met de no-nonsense mentaliteit van Neville verzorging heeft de moderne man voor elke dag de beste keuze uit deze natuurlijke, effectieve en complete men's grooming lijn! Ontdek hier alle producten van Neville verzorging.