Naar boven

Ontvang een lipstick bij je Perricone MD bestelling!

Door COSMANIA - 11 september 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Make-up

Ga voor kissable lips met dit cadeau

Ook zo dol op Perricone MD? Dit healthy anti-aging merk ontwikkelt exclusieve, unieke en zeeeeer doeltreffende cosmetica, gebaseerd op technologieën die een revolutie teweeg hebben gebracht in anti-aging skin care! Shop nu voor €70 aan Perricone MD en ontvang met de code 'GoPerricone' de iconic ‘Original Pink’ No Makeup Lipstick t.w.v. €30 cadeau. Met deze anti-aging lip-behandeling worden je lippen beschermd en diep gehydrateerd met een zachte, natuurlijke glans. 

Onze spelregels:
- het actiecadeau wordt automatisch aan je shopping basket toegevoegd als je de code invoert
- de actie loopt zolang de voorraad strekt 
- je kunt als klant 1x meedoen met de actie

SHOP PERRICONE MD


Eye opener

De Cold Plasma+ eye van Perricone MD gaat met omega’s en vitamine c oogrimpels, donkere kringen, fijne lijntjes en wallen tegen.

pak aan
 


Zachtjes schoon

Reinig je huid zacht met deze Hypoallergenic Gentle Cleanser voor de droge en/of gevoelige huid die al het vuil en make-up verwijdert.

go clean
 
Where nature stops… neemt Perricone MD het over!

Ga voor ‘reverse-aging’ met deze nieuwe baanbrekende Essential Fx Collection van Perricone MD! Deze range bevat krachtige effectieve werkstoffen zoals een Acyl-glutathione en vitamineF mix die het verouderingsproces van de huid omkeren!

ontdek ze hier
 
Make me Up met No Make Up

De No Makeup range van Perricone MD brengt anti-age wetenschap en beauty samen voor een jeugdige en frisse blik! Ga voor die volle oogopslag en laat je ogen stralen met de effectieve mascara die je wimpers ook verzorgt en voedt.

eye want it