Naar boven

Ontvang een PAI GUA SHA STONE als cadeau!

Door COSMANIA - 07 mei 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging

Ontvang een gratis gua sha stone t.w.v. €35!

Het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven, is de skincare van PAI. En wij verwennen je nog eens extra, want bij aankoop van €60 aan PAI-producten ontvang je een Rose Quartz Gua Sha Stone t.w.v. €35 cadeau! Met de Gua Sha, een massagesteen voor het gezicht die zelfs geschikt is voor de gevoelige huid, worden rimpels minder zichtbaar en krijgt je huid snel een mooie glow. Of je geeft een vriendin een product van PAI cadeau en houd de Rose Quartz Gua Sha Stone t.w.v. €35 voor jezelf....


Wat is een gua sha?

Een gua sha is een gladde dunne steen, meestal van rozenkwarts of jade, die je langs de contouren van je gezicht kunt laten glijden. Tja, denk je misschien, is dit wel interessant voor mij? Jazeker! Door de steen – die een speciale vorm heeft – langs je gezichtshuid te laten glijden, verlicht je spanning, stimuleer je de afvoer van afvalstoffen en verminder je wallen. En het mooie is: het tilt je self care routine naar een hoger niveau en is ook nog eens geschikt voor een zeer gevoelige huid. De gua sha werd oorspronkelijk in de Chinese en Zuid- Aziatische geneeskunst op het lichaam gebruikt om afvalstoffen via de lymphevaten af te voeren en de bloedsomloop te stimuleren. Op het gezicht is deze techniek veel lichter en zachter omdat de steen qua vorm is aangepast aan de gezichtsvormen.


Zo gebruik je jouw PAI Gua Sha

De Gua Sha van PAI is van rozenkwarts (t.w.v. €35 en je krijgt 'm cadeau als je PAI bestelt!) en laat je met een lichte druk over de huid glijden. Er zijn verschillende snelheden en richtingen om uit te kiezen dus je moet wel even oefenen om te zien wat voor jou werkt. Rond de ogen bijvoorbeeld, is het belangrijk om met een hele lichte druk te werken. Begin met het reinigen van je gezicht en breng je PAI-serum aan. Zo krijg je een gladde ondergrond en wordt de kans op trekken of wrijving minder. Onze favoriet is de PAI Age Confidence Facial Oil, omdat je met deze olie ook het extra voordeel van de ontspannende geur hebt. Houd nu de gua sha met de inkeping tegen je gezicht aan en glij met medium druk langs de kin en kaak naar de haarlijn toe. Houd vervolgens de huid naast je neus vast met een hand en glij met de gua sha in de andere hand onder de jukbeenderen door naar het oor toe, doe dit aan beide kanten. Rond de ogen gebruik je de gua sha heel voorzichtig. De huid onder onze ogen is zeer dun dus beweeg de gua sha heel zachtjes van de binnenooghoek naar de buitenooghoek en vanaf daar naar je haarlijn. Beweeg vervolgens de gua sha langs je wenkbrauwen richting je slapen. Herhaal elke strijkbeweging over het gezicht vijf keer. 

Schoonmaken van je Gua Sha

Maak de gua sha altijd schoon voordat je de steen gebruikt, bij voorkeur in warm zeepwater. Bewaar de gua sha bijvoorbeeld naast je cleanser zodat je, wanneer je je gezicht reinigt, meteen ook de gua sha schoon kunt maken.

NAAR DE ACTIE


 
Aan de slag met PAI!

De PAI Light Work Rosehip Cleansing Oil met kalmerende rozenbottelolie is zo zacht, dat moet je voelen.

SNEL NAAR PAI
 
PAI Rosehip Oil: de awardwinning multi-tasker!

De PAI Rosehip BioRegenerate Oil verbetert de stevigheid en vermindert littekens. Voor de huid van gezicht en lichaam!

SHOP DEZE ALLESKUNNER
 
Kom maar door met die zon!

Dit wil je hebben: PAI Hello Sunshine Sensitive Sunscreen SPF30 beschermt je huid op natuurlijke wijze zonder irritaties

NAAR DE ZON
 
PAI's oppepper voor je huid

Het Back To Life Hydration Serum biedt hydratatie zonder trekkerigheid aan de gevoelige of eczeem-gevoelige huid.

BACK TO LIFE