Naar boven

Ontvang tot wel 3 gratis sheet maskers

Door COSMANIA - 23 januari 2023 - Huidverzorging

Meer bestellen = meer maskers

Toe aan een momentje voor jezelf? Een masker is als een snelle mini facial. Eén van de grootste voordelen van een sheet masker is dat je snel resultaat hebt. Deze maand geven we daarom sheet maskers bij jouw bestelling cadeau. Enne, meer bestellen = meer maskers!

Bij besteding van minimaal €50,- krijg je een Pixi Glow Mask cadeau, bij besteding van minimaal €75,- doen we daar een Rodial Vit C Face Mask bij en bestel je voor meer dan €100,- dan voegen we óók nog het LOOkX Anti-ageing sheet mask toe aan je bestelling.

Tip: bestel alvast jouw Valentijn cadeau en houd de maskers als presentje voor jezelf. Meer weten over de maskers? Lees dan verder!

 
> €50,-

Heb jij een bestelling van €50,- gedaan? Dan krijg je het Pixi Glow Mask t.w.v. €11,50 cadeau. Het is een exfoliërend sheet mask met glycolzuur dat je huid verheldert en een glowy boost geeft. Het resultaat: een zachte huid & jeugdige uitstraling.

Lees meer
 
> €75,-

Heb jij voor meer dan €75,- in je winkelmandje? Dan krijg je er ook het Rodial Vit C Face Mask t.w.v. €15,- bij. Het bevat vitamine C om verkleuringen te egaliseren, niacinamide om poriën te verkleinen, hyaluronzuur om lijntjes op te vullen en groene thee om roodheid te kalmeren. Heeft een direct verjongend effect.

Lees meer
> €100,-

Is jouw bestelling boven de €100,-? Dan voegen we ook het LOOkX Anti-ageing sheet mask t.w.v. €12,50 toe. Dit masker heeft een extra sterke anti-ageing werking, het stimuleert de collageenproductie, vermindert rimpels en verbetert teint en dat in 10 minuten!

Lees meer