Naar boven

Self-care = the best care! Shop nu en krijg Living Proof cadeau

Door COSMANIA - 08 oktober 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Slapen

Living Proof self-care cadeau

Heb jij een off-day? In deze lastige tijd is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Did someone say retail therapy? Wij hebben de fijnste Self-care producten speciaal voor jou geselecteerd. Shop twee producten uit de Self-care selectie en krijg nu tijdelijk Living Proof Perfect hair Day shampoo 60 ml + conditioner 60 ml t.w.v. €26,- cadeau! Gebruik de code SELFCARE

Onze spelregels:
- het actiecadeau wordt automatisch aan je shopping basket toegevoegd als je de code invoert
- de geselecteerde self-care producten zijn te herkennen aan de speciale overlay
- klik op onderstaande button voor de gehele selectie
- je kunt als klant 1x meedoen met de actie

Shop self-care producten
 
Shower power 

Maak van je ochtend douche een spa moment met de In-Shower Steam Facial van Pixi. Geeft een aangenaam warm gevoel wanneer het op het gelaat wordt ingemasseerd. Resultaat: een stralende & gerevitaliseerde huid!

Pak Pixi
 
Met een korreltje zout 

Op zoek naar rust in onze drukke & chaotische wereld? Vul een bad en voeg deze roze Himalaya-zouten van Mauli toe. Bevat een mix van 13 prachtige therapeutische oliën.

Himalayan Healing Salts
 
Maakt haar dromen waar

Je lokken verdienen ook extra aandacht. Sluit jezelf op in de badkamer en neem de tijd voor een haarmasker. Door de unieke samenwerking bij Living Proof tussen kappers, haarstylisten en wetenschappers ontwikkelt het merk haarverzorging en styling die écht werken. Ga jij voor het Restore Repair Mask, No Frizz Intense Moisture Mask of Perfect Hair Day Weightless mask?

kies jouw favoriet
 
Van essentieel belang 

Laat stress verdwijnen met een Liquid Chill Pill. Deze Pure Magnesium Body Oil helpt bij fysieke én emotionele stress. Bonus: ondersteunt de opname van calcium en de algehele gezondheid van de huid.

Shop Liquid Chill Pill
 
Aromatherapie 

Cowshed staat bekend om producten met aromatherapeutische eigenschappen die het welzijn van body & mind bevorderen. De calming producten ruiken naar o.a. lavendel en eucalyptus. Pure ontspanning!

keep calm
 
Droom zacht

Van een goede nachtrust word je een ander mens. This Works Sleep (Plus+) Pillow Spray zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen in slaap komt én blijft doorslapen. Bevat een krachtige mix van essentiële oliën van o.a. lavendel, vetiver en wilde kamille. De onderzoekresultaten liegen er niet om: This Works!

probeer het zelf