Naar boven

Shop This Works & ontvang gratis Deep sleep body cocoon

Door COSMANIA - 16 oktober 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Slapen

Het werkt écht 

Droom jij van een goede nachtrust? De Deep Sleep-lijn van This Works verbetert jouw slaap. De nieuwste toevoeging, Deep sleep body cocoon, is een bodylotion die je in een soort kalmerend coconnetje (van lavendel, wilde kamille en vetiver) hult. Het zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt én beter doorslaapt. Je krijg nu Deep sleep body cocoon 100 ml t.w.v. €31,- GRATIS als je voor €40,- aan This Works producten shopt. Gebruik de code COCOON voor jouw gift*

*Het actiecadeau wordt automatisch aan je shopping basket toegevoegd als je de code invoert

shop This Works
 
Een warm bad

Pure luxe: een ontspannend bad voor het slapen gaan. Voeg wat Deep sleep bath soak toe aan het warme water en het wordt moeilijk je ogen open te houden.  

baden in luxe
 
Slaap kindje slaap 

Ontdek ook de ultra milde en erkend veilige versie van de award winnende Deep sleep pillow spray, om je baby fijn en rustig te laten slapen.

voor je mini
 
Nachtje slapen

This Works Deep Sleep Pillow Spray is het best verkochte, natuurlijke ‘slaapmiddel’ dat je beddengoed heerlijk laat ruiken, je hersenen tot rust brengt en een kalmerend effect heeft, om zo heerlijk te slapen. Ontdek ook de Sleep plus pillow spray, die is nóg een tandje effectiever.

val in slaap  
 
Reality check 

Hoe voel jij je écht? Voelt jouw lichaam onrustig? Rol de Stress check breathe in roller over je polsen en adem de heerlijke eucalyptus geur diep in.

refresh & calm
 
Handje klap

Droge handen van het wassen? Dat is verleden tijd met Perfect hand intense moisture, een intens hydraterende handcrème die al meerdere awards heeft gewonnen. Bevat o.a. bevat rozenolie en mimosa.

hydrateer je handen
 
In hogere sferen 

Verander jouw slaapkamer in een liefdesnestje. De Love sleep-lijn - met o.a. ylang ylang en patchouli - is samengesteld om de zintuigen te prikkelen en de slaapkamer terug te winnen voor seks en slaap.

shop seduction