Naar boven

Slaapverwekkend cadeau van This Works

Door COSMANIA - 02 april 2021 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Slapen

Gratis Sleep Power Nap Spray

This Works is één van de meest populaire merken op COSMANIA. This Works staat bekend om hun slaapverbeterende en stressverlagende producten, perfect in deze tijd. Verwen jouw lichaam & geest met deze geweldige actie. Je krijgt namelijk nu bij besteding van €50 aan This Works producten GRATIS de full size Sleep Power Nap Spray t.w.v. €35,- cadeau. Gebruik de code NAPTIME om jouw gift te ontvangen*. Happiness is… a powernap!

*Het actiecadeau wordt automatisch aan je shopping basket toegevoegd als je de code invoert. Verschijnt deze niet in je shopping basket? Dan is de actie helaas uitverkocht en kunnen wij het cadeau niet bij je bestelling voegen. 

Shop This Works
 
Stralende huid

Deze pads zijn doordrenkt met een mix van natuurlijke alfahydroxyzuren om dode huidcellen te verwijderen, Azelaic Acid om vlekken te verminderen, Vitamine B3 om op te helderen en zoethoutwortelextract om ontstekingen te kalmeren.

morning boost
 
Must-have

De pillow spray is het best verkochte, natuurlijke ‘slaapmiddel’ dat je beddengoed fantastisch laat ruiken en je geest kalmeert. Met de This Works signatuur-geur, is deze kussenspray een must-have om lekker ontspannen te slapen.

slaap lekker
 
Warme deken

Multifunctioneel: met Deep Sleep Body Cocoon hydrateer je niet alleen je huid voor het slapengaan, maar krijg je ook je geest in slaapstand. Het helpt je sneller in slaap te vallen en uitgerust wakker te worden.

super soft
 
Lekker uitgeslapen

100% natuurlijke balsem die je helpt te ontspannen en te genieten van een betere nachtrust. Ruikt naar een mix van lavendel, monoï en kokosolie. Gebruik een beetje balsem op de binnenkant van je polsen en word fris & vitaal wakker.

natuurlijk & effectief
 
Lief voor je handen

De oplossing voor extreme droge handen: Stress Check Kind Hands. Het biedt onmiddelijke verlichting dankzij o.a vitamine E en sheaboter. Heeft bovendien een kalmerende geur van ylang ylang, lavendel en neroli.

try it
 
Goodmorning

Wil jij je dag zingend beginnen? Douche dan met Morning Expert Shower Gel! Het bevat een verkwikkende blend met o.a. geranium, ylang ylang en rozemarijn. Zorgt voor een opwekkende kickstart van je dag!

fresh & clean