Naar boven

Stapelcadeau's bij Peter Thomas Roth!

Door COSMANIA - 30 juli 2020 - COSMANIA Buzz , Haircare , Huidverzorging

Stapeldeal: hoe meer je shopt, hoe meer cadeau's je krijgt!

Fan van Peter Thomas Roth? Laat dan deze stapeldeal niet liggen! Wanneer je voor €50 aan Peter Thomas Roth bestelt, ontvang je het travel size Hungarian Thermal Water Mask daar gratis bij. En bestel je voor €95, dan ontvang je OOK nog eens de full size Potent-C Power Eye Cream twv €65 cadeau!

Onze spelregels:
- zolang de voorraad strekt van het actie product
- 1 of 2 cadeaus per klant per order
- het cadeau/de cadeaus wordt/worden automatisch toegevoegd aan je shopping basket

NAAR JOUW CADEAU'S
 
Meer powerrrrrr voor je huid

Peter Thomas Roth's Potent-C Power Serum vermindert fijne lijntjes en maakt je huid steviger. Gaat ook pigmentatie en littekens tegen!

BESTEL SNEL
 
Mis deze maskers niet!

De Made to Mask 4-Piece Mask Kit is alles wat je huid nodig heeft voor 'multimasking': exfoliëring, zuivering, kalmering en versteviging!

SHOP DEZE KIT
 
In the cloud!

De Water Drench Cloudproducten van Peter Thomas Roth op basis van hyaluronzuur zijn allemaal bestsellers en dat is niet zo gek: ze maken je huid glad en stevig. Nieuw is de Hyaluronic Cloud Hydrating Toner Mist: het is alsof je een wolk van pure hydratatie over je gezicht verstuift!

SHOP THE CLOUD
 
Voor een megabos met haar

Peter Thomas Roth Mega Rich Shampoo & Conditioner zorgen met vitamine B, C en E voor vol, glanzend en fris ruikend haar. 

NAAR MEGA RICH
 
Red je huid met retinol

De Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM is jouw reddende engel terwijl je slaapt. Word wakker met een vernieuwde, frisse en jongere huid!der.

RED JE HUID
 
We want more pep!

Wil je serieus aan minder rimpels en meer stevigheid werken? Dan zijn de producten van Peter Thomas Roth Peptide 21 de oplossing! Het complex van 21 peptiden gaat serieus de strijd aan met huidveroudering. De lijn bestaat uit het Wrinkle Resist Serum en de Exfoliating Peel Pads.

NAAR JOUW PEPTIDEN