Naar boven

Top 10 Kerst Cadeaus

Door COSMANIA - 12 december 2018 - Haircare , Huidverzorging , Make-up , Slapen
Bij COSMANIA helpen we je graag met de meest sprankelende Beauty Cadeau-ideeën voor iedereen. Ontdek de fijnste inspiratie in onze Gift Guides voor bijvoorbeeld je BFF, je schoonmoeder of je hubby! Hier onze top 10 kerst cadeaus!

Nummer 10

Shine like a star aan de kerstdis met deze 1,2,3 glow set met daarin alle best-selling musthaves van Erborian! Geef je huid een glowy basis voor je make-up met de Erborian Glow Crème. Egaliseer daarna je huid met de lichte dekking van de Erborian CC Crème Doré, deze kleurt zelfst met je huid mee! Wil je iets meer dekking? Gebruik dan de BB Crème Doré

Glow baby, glow!
 
Nummer 9

De revolutie in gezichtsmaskers zijn toch wel de sheetmasks uit Korea. Het Nederlandse merk MILU maakte hier een luxe variant van! Deze heerlijke gezichtsmaskers worden in Korea gemaakt maar je kunt er hier van genieten. Probeer álle maskers uit met deze Milu Limited Edition Hello Gorgeous Gift Box kerst set!

Be Gorgeous 
 
Nummer 8

Deze razend populaire facial mists zijn niet aan te slepen... En dat is begrijpelijk! De Mario Badescu Facial Sprays hydrateren, voeden, beschermen én setten je make-up! Perfect voor in je beauty routine of on the go. Probeer alle varianten met deze Mario Badescu Spritz. Mist. Glow Set!

Spritz.Mist.Glow!
 
Nummer 7

Cowshed, het loeilekkere Engelse spa-merk bekend van de Soho House hotels, heeft voor iedere moodswing een bijpassende geur. Gemaakt van pure essentiële oliën en verwerkt in fijne kerst bad- en lichaamsets! Probeer deze heerlijke Feel Knackered set met de Body Scrub en de Body Lotion!

Feel Knackered
 
Nummer 6

Pai Skincare heeft vier Limited Edition-gift sets ontworpen om je cadeautjes te personaliseren op basis van de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur. Gebruik de kracht van de sterrenbeelden om een mooie gekalmeerde huid cadeau te geven! In de Fire kerst set zit de bestselling Pai BioRegenerate Rosehip Oil en een heerlijke kaars!

Kom in je Element
 
Nummer 5

Ontdek alle best-selling maskers met deze Peter Thomas Roth Mask Mashup Kit! Leuk als kerst cadeau of om lekker zelf te multi-masken! Deze heerlijke kerst set bevat zelfs de aller nieuwste Hungarian Thermal Water Mineral-Rich Atomic Heat Mask!

Mask party!
 
Nummer 4

“The perfect gift (voor jezelf)” en “boven verwachting” zijn nu al comments die we horen op de COSMANIA Beauty Box! Dit is een extra rijke COSMANIA Beauty Travel Bag, vol nieuwe must-haves voor de feestdagen en super handig voor onderweg! Een unieke verzameling van onze persoonlijke favorieten gecombineerd met veelbelovende nieuwkomers.

I want it!
 
Nummer 3

Hallelujah! Je hoeft namelijk niet te kiezen! Maar liefst 6 fijne showergels van Korres in deze mooie giftbox. De Korres Essential Showergels Collection heeft een heerlijk assortiment showergels in handige travel sizes. Een super kerst cadeau!

Hallelujah!
 
Nummer 2

Deze Pixi Best of Bright Set met de bestselling Pixi Glow Tonic bevat dé 3 stappen voor een heldere en stralende teint! Deze kit is fantastisch om te krijgen én om te geven voor de kerst!

Go bright!
 
Nummer 1!

Het ultieme kerst cadeau: geef een portie ontspanning en goede nachtrust met dit This Works Dream Team kerst setje! Heerlijk ruikend naar de super blend van This Works met lavendel, vetiver en kamille! Dé nummer 1 om te geven!

Slaap lekker met de #1