Naar boven

Vier COSMANIA's Summer Fest met deze zomercadeaus!

Door COSMANIA - 06 juli 2019 -
Maak er een groot beauty festival van deze zomer met COSMANIA’s Summer Fest! En neem vooral onze Summer Fest aanbiedingen lekker mee op reis!

onze spelregels:

- zolang de voorraad van het actie artikel strekt
- 1 actie product per persoon per bestelling
- het actie product wordt automatisch toegevoegd aan je shopping bag


Smile met Lebon! - UITVERKOCHT!

Verwen tanden en tandvlees met de Lebon Organic tandpasta. Deze tandpasta is glamorous, luxe en fluoridevrij! Natuurlijke whitening ingrediënten worden gecombineerd met heerlijke smaken. Ontvang nu een gratis travel-size van Lebon bij een full-size organic tandpasta!

Shop Lebon
 

 

Handen en voeten Summer Fest cadeau van Human+Kind!

“Being kind to others starts with being kind to yourself” is de filosofie van het Ierse Human+Kind. Geniet daarom nu extra van dit natuurlijke merk en ontvang bij aankoop van 2 full size producten een full-size Tropical Hand & Foot Cream cadeau t.w.v. €9,50!

Shop Human+Kind
 

Tijdelijk 20% korting op Aurelia Skincare! - GESTOPT

Het Aurelia Probiotic Skincare zweert bij probiotica. Je vindt ze dan ook in al haar bio-organic producten die huidveroudering tegengaan. Dit is je kans om deze geweldige producten te proberen, want je krijgt nu tijdelijk maar liefst 20% korting!

Shop Aurelia
 

 

Korres-Blooming Fields als cadeau - UITVERKOCHT!

Laat de groene geur van Basil Lemon en het frisse aroma van Lavender Blossom je naar een prachtige kruidentuin brengen met deze limited-edition set voor haar en lichaam. De Korres Blooming Fields Collection bestaat uit 2 Showergels en 2 Body Milks voor de ultieme hydratatie. Ontvang deze Korres Blooming Fields travelset nu als cadeau bij aankoop van €50 aan Korres producten.


Heerlijk hé? Shop via onderstaande button de producten van Korres!

Shop korres

Blije benen! - UITVERKOCHT!

Met de Perfect Legs Skin Miracle van This Works verzorg je je benen en geef je ze ook nog eens een tintje en een zonnige glow!

Maak je benen snel ‘flaneer-proof’ en ontvang een travel size van de Perfect Legs Skin Miracle als cadeau bij aankoop van een full-size This Works product. 

Shop This Works
 
 
 
 
Suncreen, no sunscreen! - UITVERKOCHT!

Geniet verantwoord van de zon met Mimitika, dé suncare favoriet van 2019! Zonnebescherming met een versneld, natuurlijk en langdurig houdend bruiningsresultaat! Maak nu kennis met deze niet-als-zonnebrand-aanvoelende texturen en ontvang de travel-size van de Face Suncreen SPF50 cadeau!

Deze nieuwe face sunscreen voelt níet aan als een zonnebrand, maar beschermt je wel op een hoogwaardige manier én maakt je sneller bruin!

Shop Mimitika