Naar boven

Wow, ontvang de Pixi Glow Tonic cadeau!

Door COSMANIA - 28 augustus 2020 - COSMANIA Buzz , Huidverzorging , Make-up

Skintreats cadeau voor een stralende huid!

We hebben weer een superactie voor jou: je ontvangt de Glow Tonic 40ml cadeau bij 2 Pixi producten! Shop nu je favoriete producten uit alle Pixicollecties: Glow, Vitamin C, +C Vit, Collagen, Rose, Retinol, Hydrating Milky... en ontdek meteen ook de nieuwe Clarity Collection tegen grove poriën!

Onze spelregels:
- de actie loopt zolang de voorraad strekt van het actie product
- 1 cadeau per klant per bestelling
- het cadeau wordt automatisch, zolang de voorraad strekt, toegevoegd aan je shopping basket

SHOP PIXI ACTIE
 
Wow, get your Pixi glow!

Pixi's alltime bestseller: Glow Tonic! Deze 'glow giver' brengt gezonde huidcellen naar boven zodat er snel een stralende huid onthult wordt!

GET YOUR GLOW
 
Plump and glow!

Pixi's Vitamin-C Lotion werkt hard voor je huid: het zorgt voor een zichtbaar steviger en glowing uiterlijk! Perfect voor overdag en voor alle huidtypen.

NAAR VITAMINE C
 
COSMANIA presenteert: Pixi Clarity Collection!

De nieuwe Pixi Clarity Collectie is er! Met 'triple acid power' zuiveren en minimaliseren de Clarityproducten je poriën. Salicylzuur, glycolzuur en melkzuur werken samen met probiotica en aloë vera aan een flawless skin zodat je poriën vrijwel onzichtbaar zijn. Voor alle huidtypen!

SHOP PIXI CLARITY
 
For Pixi Perfect Skin!

Pixi Collagen & Retinol Serum bevat collageen, retinol, niacinamide en vitamines. En dat is in feite alles wat je nodig hebt voor een jongere huid!

NAAR PERFECT SKIN
 
Comfort voor een droge huid!

Droge huid? Pixi Rose Ceramide Cream! Deze rijke crème met ceramides en rozenolie geeft je huid direct een soepeler uiterlijk én comfortabel gevoel!

SHOP ROSE CREAM
 
Je huid straalt met Pixi make-up!

Met de nieuwe make-up van Pixi straal je van de ochtend tot diep in de zomernacht. De LipGlow geeft een glanzende hint of a tint aan je lippen en verzorgt ze meteen. Ook leuk: de kleuren Ruby, Juicy en Fleur corresponderen met de drie kleuren van de nieuwe On-the-Glow Blush!

NAAR STRALENDE HUID