Naar boven

Cosmania 8 Days of Christmas


DOE MEE & WIN

Let the countdown begin! Ben jij al aan het aftellen naar de kerstdagen? Tijdens deze bijzondere periode maken wij het wachten extra leuk met 8 Days of Christmas. Hierbij maak je van 17 december tot kerst dagelijks kans op een leuk beauty-cadeau.

Wil je meedoen met 8 Days of Christmas? Volg ons op Instagram (als je dit nog niet doet). Hier maken wij elke dag de prijs bekend via een post op onze feed. Like de post en tag iedereen die 8  Days of Christmas niet mag missen, want dan maak je automatisch kans om het cadeau te winnen. Hier heb je 24 uur te tijd voor. Daarna maken wij de winnaar bekend en posten wij de nieuwe prijs. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Je kunt elke dag opnieuw meedoen.

Voorwaarden:
·        Deelname aan de winactie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer men de Instagrampagina volgt, de post liked en een reactie achterlaat.
·        Deelnemers kunnen elke dag opnieuw meedoen aan de winactie.
·        Iedere winactie duurt 24 uur. De winacties starten om 17:00, de winnaar wordt de volgende dag bekend gemaakt onder de post van de desbetreffende winactie.
·        De winactie loopt van 17 december 2020 om 17:00 tot en met 25 december 2020 om 17:00.
·        De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
·        Winnaars krijgen persoonlijk bericht. De winnaar dient binnen 5 dagen na het versturen van het persoonlijk bericht te reageren. Als de winnaar hier niet in slaagt, zal de prijs worden toegewezen aan een andere deelnemer.
·        Alle prijzen worden verstuurd naar de winnaars na 4 januari 2021.
·        Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

GA NAAR INSTAGRAM