Naar boven

COSMANIA Den Haag gaat door in Amsterdam!

COSMANIA Den Haag is niet meer, maar wist je wel dat de online COSMANIA beauty shop een winkel in hartje Amsterdam heeft? En uiteraard ben je 24/7 van harte welkom op onze webshop!

COSMANIA Amsterdam kun je vinden in het authentieke centrum van Amsterdam! In een moderne, ruime beauty shop kun je in een oase van rust naar hartenlust alle producten van inspirerende, eigenwijze en gerenommeerde internationale beautymerken proberen, ruiken, voelen én kopen. Come in en let the experience begin!

Je kunt net zoals je daarvoor bij COSMANIA Den Haag kon, bij COSMANIA Amsterdam terecht voor ’s werelds fijnste en mooiste cosmeticamerken die je veelal nergens anders in Nederland kunt vinden. Het gaat om internationale merken die razend populair zijn in het land van herkomst en een sterk eigen verhaal hebben. Merken die vertellen over de passie voor puurheid, verantwoorde ingrediënten, visie van de ‘founders’, vernuftige productieprocessen en eco-verpakkingen. Brands die bewijzen dat ‘verantwoord’ vooral leuk, lekker en verre van saai is. Bij COSMANIA Amsterdam kun je vrijblijvend experimenteren en alle producten komen ruiken, voelen, proberen en kopen. Uiteraard is de webshop 24/7 open en bereikbaar voor iedereen die even niet in de buurt is of geen tijd heeft om langs te komen.

Het COSMANIA assortiment is inmiddels uitgegroeid tot het grootste in niche huidverzorging van Nederland, met gezichts-, body- en haarverzorging voor mannen en vrouwen, make-up voor de dames en grooming producten voor de heren. Denk daarbij aan merken als Mario Badescu, Pixi, Paula's Choice, This Works, Living Proof, The Coucou Club, Malin+Goetz, Ilia Beauty, Nailberry en nog heel veel meer! Daarnaast is er een aantal exclusieve niche parfumlijnen aan het assortiment toegevoegd.
 
Over de Herenstraat in Amsterdam
COSMANIA Amsterdam is gevestigd op de Herenstraat 19 in Amsterdam. De Herenstraat is een leuke en gezellige oud-Amsterdamse straat die samen met de Prinsenstraat de bruisende verbinding vormt tussen de Herengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht richting de Noordermarkt. De Herenstraat en Prinsenstraat worden ook wel samen de 'Royal Streets' genoemd Op deze website ontdek je ook nog allerlei andere fijne specialty shops in Fashion, Home & Design en Dining & Delights in deze #RoyalStreets straatjes! Absoluut het bezoeken waard als je een 'dagje Amsterdam' doet!

COSMANIA Amsterdam
Herenstraat 19
1015 BZ Amsterdam
T: +31 (0) 20 718 41 19

Om onze winkel locatie op Google Maps te zien, klik dan hier
- maandag: 11.00 - 18.30
- dinsdag: 11.00 - 18.30
- woensdag: 11.00 - 18.30
- donderdag: 11.00 - 18.30
- vrijdag: 11.00 - 18.30
- zaterdag: 11.00 - 18.30
- zondag: 12.00 - 17.00

Telefonisch zijn we op alle werkdagen (met uitzondering van feestdagen) van 09.30-18.30 uur bereikbaar op tel. 020 - 718 41 19; op zaterdag van 11.00-18.30 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur.
En je kunt 24/7 een mail sturen met je vraag of opmerking naar ditwilikvragen@cosmania.nl.