Naar boven

Slapeloosheid tips voor niet-slapende beauties

Wist je dat….er elke 24 uur bijna 30.000 recepten voorgeschreven worden voor slaappillen in Nederland? Dit zijn er per jaar ca. 10 miljoen! Er zijn dus heel erg veel mensen die niet goed slapen, niet goed in slaap kunnen vallen of vele malen per nacht wakker worden en lusteloos gaan draaien.

Als je niet genoeg slaapt, lijdt alles er onder. Je eet de verkeerde dingen omdat je moe bent, je slaat de gym een keer over en je werkt minder efficiënt. Sommigen krijgen meteen donkere kringen en wallen; anderen voelen zich alleen lusteloos, zonder energie, met een vale huid en zijn licht geïrriteerd.

Geen paniek! Volgens beautymerk This Works ‘Beauty comes with Sleep’ en zijn er diverse slapeloosheid tips voor handen. Lees alle tips hieronder!

Tip 1

Wist je dat slaap daadwerkelijk fijne lijntjes en rimpels in het gezicht én de hals vermindert? Liggen in bed heeft als effect dat de zwaartekracht wordt afgeleid. Ook fungeert slaap als een natuurlijke moisturizer, omdat je 's nachts ook zweet. De This Works Sleep Power Nap Spray is je ultieme new best friend hiervoor! 93% van de testpersonen vond dat ze na een powernap met deze spray beter presteerden!

Power up
 
Tip 2

Voldoende slaap krijgen begint bij het creëren van een rustgevende sfeer om te ontspannen voor het slapengaan. Aromatherapie kaarsen (zoals de Deep Sleep Heavenly Candle uit de This Works Sleep Range) vullen je huis met een rustgevende aroma.

Relax & Sleep
 
Tip 3

Ontspan nog meer door een warm bad te nemen voor het slapengaan. Het kalmeert lichaam en geest. Voeg een eetlepel toe van de This Works Deep Sleep Bath Soak, een mix van 100% natuurlijke etherische oliën, waaronder Vetiver, de 'rust olie' voor een diep ontspannend en rustgevend bad."

Ontspannen slapen

Toe aan eens een andere slaap range? Kies dan voor de Cowshed – Sleepy Cow range met de combinatie van rustgevende Sint Janskruid en Lady's Mantle extracten samen met essentiële oliën van Melissa.
Dan rest ons alleen nog maar te zeggen; Slaap Lekker! :-)